رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: خروج مرغ زنده یا پرکنده بدون ثبت در سامانه تجارت و بدون اخذ مجوز و گواهی حمل از اداره کل دامپزشکی استان ممنوع است.
به گزارش نای قلم، اکبر کرامتی امروز در جلسه بررسی وضعیت جوجه ریزی و تولید گوشت در واحدهای مرغ گوشتی استان با تاکید بر ضرورت نظارت بیشتر بر روند عرضه گوشت مرغ در استان، بر لزوم نظارت دستگاههای متولی بر مراحل کشتار تا عرضه مرغ در استان و خروج غیرقانونی مرغ و علوفه از استان تاکید کرد.
وی افزود: دستگاه های نظارتی موظف اند از مرحله تولید، کشتار و عرضه مرغ در استان را نظارت کنند و مرغداری ها هم دوره پرورشی 45 روزه را ملزم هستند، رعایت کنند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: مرغداران موظف هستند مرغ تولیدی خود را در کشتارگاه های استان کشتار کنند.
وی با اشاره به جوجه ریزی سه میلیون و 475 هزار قطعه ای در شهریورماه سال جاری در مرغداری های استان، بیان کرد: روزانه به طور میانگین 213 تن گوشت مرغ در سطح کشتارگاه های استان تولید و روانه بازار مصرف می شود و به قیمت مصوب و حتی کمتر از آن در سطح بازار عرضه می شود.
کرامتی از عرضه روزانه 40 تن مرغ منجمد با قیمت مصوب دولتی نیز در روزهای اتی خبر داد و افزود: روند عرضه مرغ منجمد در جهت ایجاد تعادل در بازار مرغ استان ادامه خواهد داشت.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم رعایت دوره پرورشی 45 روزه در واحدهای مرغداری استان، گفت: رصد و پایش مستمر و روزانه قیمت و عرضه کالاهای اساسی مخصوصا گوشت مرغ در سطح بازار استان تداوم دارد و با افزایش بازرسی ها این امر تشدید می شود.
نادر رحیمی تاکید کرد: در حال حاضرهیچ گونه کمبودی در تامین گوشت مرغ در استان وجود ندارد و تداوم تولید در واحدهای مرغداری ادامه دارد.
کد خبرنگار: 983126
انتهای پیام/