سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی از ایجاد نخستین زنجیره تولید گوشت قرمز در استان خبر داد.
به گزارش نای قلم، علی دیانتی در گفتگوی خبری اظهار کرد: اقدامات اولیه برای ایجاد نخستین زنجیره تولید گوشت قرمز در استان آغاز شده است و پیشبینی میشود این طرح در سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسد.
دیانتی تاکید کرد: هدف از ایجاد این زنجیره، ساماندهی و یکپارچهسازی فرآیند تولید، فرآوری و توزیع گوشت قرمز در استان است.
وی یادآورشد: ایجاد زنجیره تولید گوشت قرمز در آذربایجان غربی، گامی مهم در راستای افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها و ارتقای کیفیت محصولات دامی استان خواهد بود.
این مسؤل بیان کرد: این اقدام میتواند به تقویت جایگاه آذربایجان غربی به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت قرمز در کشور منجر شود و به تأمین امنیت غذایی کشور کمک کند.
دیانتی تصریح کرد: این استان به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت قرمز در کشور، با رتبه چهارم در این زمینه، نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی ایفا میکند.
به گفته وی، این استان در طی سال گذشته بیش از ۷۶۷ هزار رأس دام زنده به همراه ۱۵۸۴تن لاشه گرم به تهران و سایر استانها ارسال کرده و در حال برنامهریزی برای ایجاد نخستین زنجیره تولید گوشت قرمز خود است.
دیانتی اضافه کرد: آذربایجان غربی با تکیه بر ظرفیتهای دامی خود، به یکی از استانهای پیشرو در تولید گوشت قرمز تبدیل شده است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: استان در حال حاضر رتبه چهارم تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد و در زمینه تولید دام سبک (گوسفند و بره) نیز رتبه دوم را کسب کرده است.
انتهای پیام/