معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی گفت: کارتخوانهای موجود در نانواییها هر روز گزارشگیری میشود و میزان فروش واحدها از طریق سامانه تحت نظارت است.
به گزارش خبرنگار نای قلم، نادر رحیمی در گفتگوی اختصاصی اظهار کرد: پخت و پز نان به ویژه ساعت کاری نانواییها در استان تحت نظارت جدی و مستمر بازرسان قرارگاه امنیت غذایی جهاد کشاورزی است و نظارت هوشمند نانواییهای استان در حال اجرا است.
وی افزود: ساعت کاری تعریف شده برای نانواییهای استان براساس میزان آرد دریافتی است که با توجه به تراکنشهای انجام شده مورد ارزیابی قرار میگیرد.
رحیمی اضافه کرد: در طی فعالیت این قرارگاه و بازرسیهای انجام شده بیشترین میزان گزارشات مردمی و شکایتهای موجود در زمینه آرد و نان بوده است.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه گزارشات مردمی نقش مهمی در نظارتها ایفا می کند، افزود: نظارتهای هوشمند در حوزه آرد و نان از طریق سامانه نانی نو به صورت مستمر انجام میشود و تراکنشهای مشکوک بلافاصله توسط بازرسان بررسی میشود.
وی اضافه کرد: روز گذشته 84 کیسه آرد 40 کیلویی احتکاری از یک فرد متخلف که دلالی و خرید و فروش غیرمجاز در این حوزه انجام می داد، کشف شد.
رحیمی بیان کرد: ارزش کشفیات انجام شده بیش از 500 هزار تومان به ازای هر کیسه آرد به نرخ بازار آزاد است.
وی گفت: فرد متخلف در این زمینه سابقه دار بوده و ساکن شهر ارومیه است که آردهای انبار شده در منزل و مغازه های متعلق به وی کشف شده است.
آذربایجان غربی دارای چهار هزار و 738 واحد نانوایی است که 25 درصد این واحدها در ارومیه واقع شدهاند.
کد خبرنگار: 983126
انتهای پیام/