NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

امروز برگزار شد؛

ورود سرمایه‌گذاران ملی برای احیای واحدهای راکد استان

تاریخ انتشار: 1404/04/28 | 17:06

عملیات اجرایی احیای شش واحد صنعتی راکد در حوزه صنایع غذایی و تبدیلی در ارومیه، با جذب ۱۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید آغاز شد.

به گزارش نای قلم، این پروژه که در قالب برنامه نهضت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی (اینوا) اجرایی می‌شود، روز شنبه ۲۸ تیرماه با حضور استاندار، مدیران ارشد استانی و سرمایه‌گذاران کلید خورد.

برخی از این واحدها که نزدیک به ۱۸ سال در تعطیلی کامل به سر می‌بردند، با ورود سرمایه‌گذاران ملی بار دیگر به چرخه تولید بازمی‌گردند.

سرپرست صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی در این مراسم اعلام کرد: دو سرمایه‌گذار توانمند ملی برای احیای این واحدهای تولیدی وارد عمل شده‌اند که تاکنون بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام داده‌اند. این طرح زمینه اشتغال مستقیم برای حداقل ۳۵۰ نفر را فراهم خواهد کرد.

سخاوت خیرخواه، با اشاره به اینکه احیای واحدهای راکد یکی از اهداف محوری وزارت صمت و برنامه‌های توسعه‌ای استاندار آذربایجان‌غربی است، تصریح کرد: در طرح اینوا، بسته‌های سرمایه‌گذاری متنوعی در ۶ محور اصلی تدوین شده که فرصت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاران ایجاد می‌کند.

به گفته خیرخواه، هم‌اکنون حدود ۳۷۰ واحد صنعتی راکد در سطح استان وجود دارد که پس از بررسی‌های کارشناسی، ۵۰ واحد در اولویت احیا قرار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه بیش از ۲۰۷۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری در استان فعال هستند، خاطرنشان کرد: تمرکز اصلی بر توسعه متوازن صنعتی در تمام شهرستان‌های استان است.

سرپرست صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی در پایان هدف نهایی این پروژه‌ها را «تکمیل زنجیره ارزش صنعتی در استان، رونق تولید با استفاده از سرمایه‌گذاران متخصص، بومی‌سازی فناوری‌ها و به‌کارگیری نیروی کار توانمند بومی» عنوان کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات