به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان 88 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی فعالیت میکنند.
به گزارش خبرنگار نای قلم، علی خلیلزاده در گفتگوی اختصاصی اظهار کرد: از این تعداد 38 اکیپ ثابت و 50 اکیپسیار است.
وی افزود: نزدیک به 120 نفر از ناظران بهداشتی و شرعی دامپزشکی در دو شیفت کاری در سطح استان آذربایجان غربی فعالیت میکنند.
مدیر کل دامپزشکی استان اضافه کرد: طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان طبق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور از تاریخ 13 اسفندماه تا پنجم اردیبهشت ماه سال آینده در دو نوبت کاری از ساعات 8 الی 14 و 14 الی 20 در آذربایجان غربی اجرا میشود.
خلیلزاده خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح بازرسان اداره کل و شهرستانی با دقت نظر و حساسیت بالا نظارت های خود را انجام می دهند و با کوچکترین اقدام خلافی که مغایر با قانون و دستورالعمل های سازمانی باشد برخورد میکنند.
وی از تمام شهروندان خواست، از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان مستقر در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس 2774701 0443 و سامانه ارتباطی 1512 و شبکه های دامپزشکی در سطح استان از ساعت 8 صبح الی 14و از ساعت 14 لغایت 20 عصر آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سئوالات شهروندان و هم استانی ها است.
کد خبرنگار: 983126
انتهای پیام/