معاون هماهنگی امور اقتصادی آذربایجان غربی گفت: مجوز صدور پروانه برای فعالیت ۱۶۹ متقاضی نانوایی آزادپز در استان با توجه به اهمیت مدیریت پخت، توزیع به موقع نان و رضایتمندی شهروندان صادر شد.
به گزارش نای قلم، جواد کرمی امروز در حاشیه پنجمین کارگروه گندم، آرد و نان آذربایجان غربی اظهار کرد: جهت کاهش صفها و به صفر رساندن آن و جلوگیری از هدررفت زمان شهروندان در تهیه نان مقرر شد تا صدور مجوز برای افراد متقاضی در دستور کار اتحادیه نانوایان باشد.
وی اضافه کرد: فعالیت واحدهای نانوایی آزادپز با ایجاد رقابت منجر به تولید نان با کیفیت می شوند و نان مرغوب و خوب و با کمترین ضایعات به دست شهروندان میرسد.
کرمی بیان کرد: هم اکنون هیچ مشکلی در استان در زمینه تهیه و تولید ارد وجود ندارد و رضایتمندی در این بخش وجود دارد.
وی اضافه کرد: از شش ماه قبل درجه بندی کارخانههای تولید آرد در راس برنامههای کارگروه گندم و ارد و نان استانی بود که امروز درجه بندی ها بعد از بررسیها و ارزیابیها بررسی شد که روندی روبه رشد در ارتقای کیفیت تولید در کارخانهها را شاهد هستیم .
کرمی ادامه داد: بسیاری از واحدها در سنوات قبل در درجه های ۲ و سه قرار داشتند که امسال بعد از شش ماه با رشد و تغییرات مطلوب اقدام به تولید آرد باکیفیت اقدام کرده اند و مقرر شد براساس درجه بندی گندم در اختیار این صنف قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی اظهار کرد: تشدید بازرسی ها هم که در جلسه قبل کارگروه مورد تاکید بود مجدد بررسی شد و براستمرار آن تاکید شده است.
کرمی اظهار کرد: تغییر نام متصدیان فوتی برخی نانوایی ها و یا افرادی که درصدد تغییر نام بودند با توجه به کارشناسی های انجام شده مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم در این باره نیز صادر شد.
در کار گروه گندم، آرد و نان استان بررسی درخواست مجور نانوایی های آزاد پز در آذربایجان غربی، بررسی تخصیص گندم و درجه بندی کارخانجات تولید آرد، بررسی آنالیز قیمت نان کامل و قیمت نان های یارانه ای و گزارش لیست واحدهای آزادپز استان از دستور جلسات این کارگروه بود که در باره آنها گفتگو شد.
انتهای پیام/