1402/07/24
در کتابخانه مرکزی ارومیه؛
ویژه برنامه «عصرانه با نویسندگان کوچک» برگزار شد

 

آئین رونمایی از کتاب «حلزونی به نام صدف طلایی» اثر آرتین عسگری، نویسنده کودک استان آذربایجان غربی برگزار شد.

به گزارش نای قلم، به مناسبت هفته ملی کودک، آئین رونمایی از کتاب «حلزونی به نام صدف طلایی» اثر آرتین عسگری، نویسنده کودک استان آذربایجان غربی با حضور نویسنده اثر، نویسندگان کودک و اعضای بخش کودک کتابخانه مرکزی ارومیه و محفل ادبی دنیز برگزار شد.

سحر افضلی، شاعر، مترجم و دبیر محفل ادبی کودک و نوجوان دنیز توضیحاتی پیرامون محفل ادبی دنیز ارائه داد و گفت: کودکان دارای ذهن خلاق و روح لطیف هستند که استعدادهای درونی آنها، با همراهی و هدایت یک آموزگار یا مربی شکوفا خواهد شد؛ در محفل ادبی دنیز، در یک محیط صمیمی، کودکان با شیوه شعر سرودن و داستان نویسی، عناصر ادبی، بداهه نویسی، شاعران کهن و معاصر، تفاوت شعر کلاسیک و سپید و..... آشنا می شوند. 

وی همچنین با اشاره به فعالیت ها و آثار آرتین عسگری، نویسنده کودک استان، گفت: آرتین عسگری، نویسنده و تصویرگر کودک بومی استان آذربایجان‌غربی است که افتخارات و مقام های متعددی شاملکسب رتبه اول کشوری در جشنواره ملی کودک قهرمان من در سال 1399، برگزیده پویش ملی قصه های بابا آذر در بخش نقاشی در سال 1402، برگزیده بخش نقاشی جشنواره ملی کتابخوانی رضوی و ... کسب کرده است. 

دبیر محفل ادبی دنیز ادامه داد: کتاب حلزونی به نام صدف طلایی در مورد حلزونی است که به دنبال دوستی برای بازی می گردد و در راه با حیوانات مختلف روبه رو می شود مثل گربه، گنجشک و ... که هیچ کدام نمی توانند با او بازی کنند؛ چون او خیلی آرام راه می رود. حلزون صدف طلایی در نهایت با لاک پشت رو به رو می شود و باهم آرام و آهسته راه می روند و گل ها را تماشا می کنند.

سمیه رحمان پور، معاون امور کتابخانه‌ها و همکاری های اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی ضمن تبریک هفته ملی کودک و تأکید بر لزوم ارتباط مستمر کودکان با کتابخانه گفت: پرورش نسل آگاه، نیازمند ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب و کتابخوانی است؛ عادت به مطالعه و انس با کتاب، از سنین کودکی شکل می‌گیرد؛ از این رو، فرهنگ‌سازی برای انس کودکان با کتاب بسیار حائز اهمیت است؛ کتابخانه‌های عمومی با ارائه منابع اطلاعاتی مناسب و اجرای برنامه های فرهنگی-ترویجی کتاب محور و ... زمینه لازم برای انس کودکان با کتاب و نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی فراهم می‌کنند و کودکانی که با کتاب و کتابخانه آشنایی دارند دارای قدرت تحلیل مسائل و خلاقیت بیشتر، دایره لغات گسترده تر و ... هستند. 

شعرخوانی کودکان، یادمان نویسی، رونمایی از کتاب، تقدیر از نویسنده، گفتگوی صمیمی با نویسنده کتاب؛ رکسانا بلوری، مادر آرتین عسگری و کتابدار بخش کودک کتابخانه مرکزی، سایر نویسندگان کودک و ... بخش های دیگری از این آئین بود.

انتهای پیام/



دانلود فایل