1402/04/04
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌:
مراکز ماده ۱۶ در شمال و جنوب آذربایجان‌غربی راه‌اندازی می‌شود

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌غربی‌ گفت: مراکز ماده ۱۶ در شمال و جنوب استان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار نای قلم، رامین موحدی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مراکز ماده ۱۶ در شهرهای میاندوآب و خوی با ظرفیت ۲۵۰‌ نفر تا هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسند.

وی از افزایش ظرفیت مرکز نگهداری و درمان معتادان آذربایجان‌غربی خبر داد و افزود: در حال حاضر ۲۱ مرکز ماده ۱۵‌ و ۲ مرکز ماده ۱۶ در استان فعال است که ظرفیت‌ مراکز ماده ۱۶، تا نیمه اسفند سال گذشته یک مرکز با ۱۳۰‌ نفر بود ولی این ظرفیت امسال افزایش یافته است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اضافه کرد: فاز اول مرکز جدید امید ارومیه با ۵۰۰‌ نفر ظرفیت راه اندازی شده است و فاز دوم هم با ظرفیت یک هزار نفر برای نگهداری، درمان، اشتغال و حرفه آموزی معتادان تا پایان تیر مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

‌موحدی ادامه داد: در مرکز جدید ماده ۱۶ در راستای مهارت آموزی به صورت آکادمیک توسط مربیان، هشت کارگاه راه اندازی و در حرفه های مختلف، آموزش ارائه می‌شود که در این خصوص با کارآفرینان رایزنی کرده و در سه مورد به توافق رسیده‌ایم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌ اظهار کرد: رویکرد ما در مراکز ماده ۱۶ علاوه بر درمان، توانمندسازی در حین درمان و صیانت های بعد از درمان است.

وی تعداد معتادان استان را حدود هفت هزار و ۲۵۰‌ نفر اعلام کرد که براساس بررسی‌های استانی در آذر ماه ۱۴۰۱ برآورد شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به ضرورت کار فرهنگی جهت مقابله با اعتیاد اظهار داشت: سال گذشته در 9 ماهه آخر سال حدود 30 میلیارد ریال اعتبار در حوزه فرهنگی جذب شد.

وی اذعان کرد: در حوزه کار فرهنگی ۱۵ تفاهم‌نامه منعقد شده است و فعالیت‌هایی با همکاری نهادهای مختلف از جمله آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام است.

موحدی افزود: دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان برای حمایت مادی و معنوی از پایان نامه‌های دوره کارشناسی ارشد، رساله‌ها و مقاله‌های علمی-پژوهشی اساتید اعلام آمادگی می‌کند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان از اجرای طرح یاریگران زندگی در 2 هزار و 664 مدرسه استان خبر داد.

به گفته وی طرح یاریگران زندگی که در راستای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر در سطح مدارس اجرا می شود، تابه‌حال توانسته در آگاه سازی هم دانش آموزان و هم اولیای آنها نقش کلیدی ایفا کند.

موحدی تصریح کرد: خانه یاریگران زندگی با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد ریال راه‌اندازی شده است و در حال حاضر به عنوان نمایشگاه دائمی در مجموعه فرهنگی شهید مطهری در محدوده مناطق آسیب‌خیز و مناطق کم‌برخوردار خدمات ارائه می‌دهد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همچنین گفت: برای اولین بار سه جلد کتاب با تایید گروه پژوهشی وزارت آموزش و پرورش و اداره کل آموزش و تحقیقات مبارزه با مواد مخدر چاپ و در اختیار معلمان، دانش آموزان و اولیا قرار داده شده است.

انتهای پیام/



دانلود فایل