1404/01/19
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان خبر داد؛
تشکیل بیش از ۶۰۰ پرونده قاچاق در آذربایجان غربی

 

سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اظهار کرد: در یکسال گذشته سه هزار و ۵۴۷ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق انجام شده که منجر به تشکیل ۶۰۹ فقره پرونده تخلف به ارزش بیش از ۱۸هزار و ۸۷۲ میلیارد ریال شده است.

به گزارش نای قلم، احسان جوی در گفتگوی خبری اظهار کرد: از مجموع بازرسی‌های انجام شده تعداد ۲هزار و ۷۵۱ مورد صنفی و ۷۹۶ مورد غیرصنفی بوده که قریب به یک‌‌ششم بازرسی‌ها منجر به تشکیل پرونده و برخورد تعزیری با خاطیان شده است. 

وی افزود: دخانیات، دارو، لوازم آرایشی و بهداشتی، پوشاک، لوازم خانگی، تلفن همراه و لوازم جانبی، کیف و کفش، لوازم یدکی، لاستیک خودرو، روغن موتور، اسباب‌بازی، انواع کود و سم، لوازم ساختمانی، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از جمله کالاهای کشفی هستند.

سرپرست اداره کل صمت استان ادامه داد: بیشترین میزان بازرسی‌ها در بخش سیگار و تنباکو، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی، لاستیک خودرو، پوشاک و مواد خوراکی و غذایی بوده است.

جوی خاطرنشان کرد: ارزش پرونده‌های تشکیل شده در بخش سیگار، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی و مواد خوراکی بیشترین رقم کشفیات را شامل می‌شود.

وی با بیان این مطلب که در اسفندماه سال جاری ۳۴۷ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق انجام شده است، گفت: از این تعداد بازرسی ۲۶۳ مورد صنفی و ۸۴ مورد غیرصنفی بوده که منجر به تشکیل ۲۹ پرونده تخلف به ارزش ۵۰ هزار و ۳۸۴ میلیون ریال شده است.

انتهای پیام/



دانلود فایل