1403/10/10
همزمان با دهه بصیرت و میثاق امت با ولایت؛
نشست کتابخوان تخصصی در آذربایجان‌غربی برگزار شد

 

همزمان با دهه بصیرت و میثاق امت با ولایت و در راستای مسابقه کتابخوانی «خط امین»، نشست کتابخوان تخصصی، در آذربایجان‌غربی برگزار شد. 

به گزارش نای قلم، همزمان با دهه بصیرت و میثاق امّت با ولایت و در راستای مسابقه کتابخوانی «خط امین»، نشست کتابخوان تخصصی با حضور خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی؛ مجتبی حاجی زاده، معاون فرهنگی و هنری سپاه شهدای استان؛ مصطفی قلیزاده علیار، دبیر محفل ادبی هاتف و اعضای محفل ادبی هاتف در سالن جلسات کتابخانه مرکزی آذربایجان‌غربی برگزار شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی، ضمن خیرمقدم به حاضرین گفت: کتابخانه های عمومی، یک پاتوق فرهنگی و مکانی برای گردهمایی اهالی ادب، هنرمندان، شاعران و... است و شکل گیری جریان ادبی متعهد از برنامه های کتابخانه های عمومی است.

خدیجه معصومی، با تأکید بر مؤانست ادبیات و کتاب بر مبنای دیدگاه رهبری ادامه داد: کتابخانه های استان در حوزه ادبیات، پویا و فعال هستند و هم اکنون 11 محفل ادبی در سراسر استان با برگزاری نشست های ادبی، کارگاه آموزشی، جلسات نقد و رونمایی، جلسات شعرخوانی و... فعال هستند.

وی تصریح کرد: مسابقه کتابخوانی «خط امین» با محوریت شش اثر که از نظر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ویژه هستند و در قالب ها و رشته های مختلف ادبی و هنری، ویژه تمامی اقشار در حال برگزاری است و منابع این مسابقه توسط این اداره کل تهیه و در کتابخانه های عمومی استان توزیع شده است. 

 مجتبی حاجی زاده، معاون فرهنگی و هنری سپاه شهدای استان ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع ادبا و تقدیر از اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان در برگزاری نشست‌های ادبی به عنوان یک سنت حسنه، گفت: انتقال اندیشه و معرفی هویت فرهنگی به نسل جدید، از ضروریات جامعه و مورد تأکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است.

وی ادامه داد: بیان تفکر با زبان هنر، آن را ماندگار و تأثیرگذار می کند و شعرا و ادبا، الگوی جامعه و نقش مهمی در معرفی هویت فرهنگی، فرهنگ دفاع مقدس، فرهنگ دفاع از حریم الهی و ... به نسل امروز دارند. 

معاون فرهنگی و هنری سپاه شهدای استان با اشاره به برگزاری مسابقه ملی «خط امین» و معرفی منابع مسابقه گفت: این مسابقه با هدف معرفی هویت فرهنگی به نسل جدید و با محوریت آثار تقریظ شده توسط مقام معظم رهبری (مدظلّه العالی) برگزار می شود. 

وی تصریح کرد: کتاب «آخرین فرصت؛ روایت زندگی شهید علی کسایی» نوشته سمیرا اکبری؛ کتاب «پاییز آمد» نوشته گلستان جعفریان؛ کتاب «معبد زیرزمینی» اثری از معصومه میرابوطالبی؛ کتاب «بیست سال و سه روز » نوشته سمانه خاکبازان؛ کتاب «مجید بربری» اثر کبری خدابخش؛ کتاب کتاب «هواتو دارم» به قلم محمدرسول ملاحسنی، منابع این پویش هستند که سه کتاب با محوریت دوران دفاع مقدس و سه کتاب با محوریت زندگی شهدای مدافع حرم است.  

مصطفی قلیزاده علیار، دبیر محفل ادبی هاتف، اظهار داشت: قلم و نوشتن، از نظر اسلام و ائمه، دارای ارج و منزلتی ویژه و تقدس است؛ چنانچه پیامیر اکرم (ص) فرموده است: « علم را، با نوشتن در بند كشيد.»

وی ادامه داد: از افتخارات مسلمانان این است که، ائمه اطهار، خود نویسنده و اهل قلم بودند و آثار و نوشته های ائمه، منشأ اندیشه، بصیرت و معرفت دنیا و آخرت و تمدن هست؛ مقام معظم رهبری نیز، خود نویسنده و شاعری برجسته هستند و منابع تقریظ شده توسط ایشان، آثاری ارزشمند و فاخر محسوب می شوند.

انتهای پیام/

 

 



دانلود فایل