1402/12/08
نامزد انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آذربایجان غربی:
روایت‌های واقع‌بینانه موجب وحدت و انسجام اجتماعی می‌شود

 

نامزد انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آذربایجان غربی گفت: روایت‌های واقع بینانه‌ی نخبگان و فرهیختگان جامعه از پدیده‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه می‌تواند موجب وحدت و انسجام اجتماعی شود.

به گزارش خبرنگار نای قلم، حجت‌الاسلام والمسلمین عسکر دیرباز امشب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روایت‌ها، تحلیل‌ها و تفسیرهای متفاوت حتی متعارض، متناقض و پارادوکسیکال از پدیده‌های اجتماعی نشات گرفته از نگرش‌های مختلف است.

وی گسست اجتماعی را ماحصل واگرایی در بینش‌ها و نگرش‌ها عنوان کرد و متذکر شد: در این صورت اعتماد مردم به رسانه‌های بیگانه بیشتر از اعتمادشان به سخنان و روایت برخی از مسوولان کشورمان خواهد بود و این باعث می‌شود که همگرایی و انسجام اجتماعی کمرنگ شود.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: متخصصان، دلسوزان و مسوولان جامعه باید تلاش کنند تا همگرایی در نگاه‌ها، بینش‌ها و گرایش‌ها در جامعه افزایش یابد که اگر تحقق یابد می‌توانیم در آینده‌ی میان‌مدت شاهد روایت واقع‌بینانه و انسجام اجتماعی باشیم.

*ضرورت ارتقای شاخص‌های توسعه در آذربایجان غربی

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به جنگ تحمیلی هشت ساله و درگیری استان‌های مرزی با عوامل ضدانقلاب و بیگانگان، تصریح کرد: شاخص‌های توسعه در این استان‌ها به ویژه آذربایجان غربی علی رغم دارا بودن ظرفیت‌ها و منابع انسانی خوب نتوانسته هم‌پای سایر استا‌ن‌ها ارتقا یابد.

نامزد انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آذربایجان غربی اذعان کرد: باید تلاش کنیم ضمن افزایش بودجه و دعوت از متخصصان خلاق آذربایجان غربی که در سایر استان‌های کشور خدمت می‌کنند، شاخص‌های توسعه در استان ارتقا یابد.

او در عین حال با اشاره به اینکه مردم آذربایجان غربی از اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ایران شهید داده‌اند، دچار ناامنی شده‌اند و فشارهای خیلی زیادی را متحمل شدند لذا استحقاق و شایستگی بالایی دارند، متذکر شد: تلاش‌ها و اقدامات مختلفی برای توسعه‌ی استان انجام می‌شود اما کافی نیست و نمی‌تواند فاصله‌ها را جبران کند، شاخص‌های توسعه زمانی افزایش پیدا می‌کند که چندین جهش اساسی صورت گیرد و این با تعامل و همکاری تمام مسئولان می‌تواند تحقق پیدا کند.

* تلاش کرده‌ام تا صدای رسای مردم برای مسئولان استانی و ملی باشم

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در کنار عمل به وظایف ملی در مجلس خبرگان رهبری همواره حضور مستمری در آذربایجان غربی نیز داشته است، اظهار کرد: مهمترین مساله‌ای که به واسطه‌ حضورم در استان و دیدار چهره‌به‌چهره متوجه شدم این بود که باید گوش شنوایی برای شنیدن حرف‌های مردم داشته باشیم و آنان را تکریم کنیم.

نامزد انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آذربایجان غربی با تاکید به اینکه تلاش کرده‌ام تا صدای رسای مردم برای مسئولان استانی و ملی باشم، ادامه داد: در مدت حضور و فعالیتم در مجلس خبرگان رهبری، دیدارهای مختلف با عموم مردم و سفرهای متعددی به شهرهای استان داشته‌ام و به واسطه این دیدارها مشکلات احصا و به مسئولان لشکری و کشوری انتقال داده شده است تا بتوانیم دغدغه‌های مردم را در سطح ملی مطرح و در مسیر توسعه استان گام برداریم.

وی ادامه داد: نمایندگان خبرگان رهبری به دلیل اینکه به صورت استانی انتخاب می‌شوند تمام تلاش خود را بکار می‌برند تا  مسائل کلان استان را شناسایی کنند و جهت رفع مشکلاتی که ممکن است بعضا مشترک با استان‌های همجوار باشد راه حل‌های مختلف را  جهت حل مشکلات منتقل کنند.

گفتنی است، حجت الاسلام والمسلمین عسکر دیرباز، استاد حوزه و دانشگاه، نماینده دوره چهارم و پنجم مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری و ریاست مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران را بر عهده دارد.

وی دانش آموخته سطح خارج حوزه علمیه و نیز دکتری رشته فلسفه اسلامی از دانشگاه تربیت مدرس است. از سال ۱۳۹۱ پس از دوره سرپرستی احمد بهشتی، ریاست دانشگاه قم را تا سال ۱۴۰۱ بر عهده داشت.

ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی و معاونت در «دانشگاه قم» از سوابق علمی و اجرایی او است.

حجت الاسلام والمسلمین عسکر دیرباز برای رقابت در دور ششم این مجلس نیز داوطلب شده است.

ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در کنار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز ۱۱ اسفند امسال همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی برگزار می شود.

آذربایجان غربی سه کرسی در این مجلس دارد و در این دوره، چهار داوطلب برای حضور در این سه کرسی با هم رقابت می کنند.

انتهای پیام/



دانلود فایل