1404/11/13
.
۹۰ ارومیه مساوی کرد

 

تیم فوتبال ۹۰ ارومیه در دیدار با نفت و گاز گچساران با نتیجه یک بر یک به تساوی رسید تا همچنان در کمترین فاصله نسبت به کاندیداهای سقوط قرار داشته باشد.

به گزارش نای قلم، دیدار تیم های ۹۰ ارومیه و نفت و گاز گچساران از ساعت ۱۴ روز دوشنبه در ورزشگاه شهید باکری ارومیه آغاز شد.

در این دیدار دو تیم پایاپای پیش می رفتند که در دقیقه ۳۱ تیم میهمان توسط امید علیپور به گل برتری دست یافت.

بازی همچنان با تلاش های ۹۰ ارومیه برای به تساوی کشیدن و نفت و گاز گچساران برای افزایش فاصله ادامه داشت که در دقیقه پایانی دیدار، یک ضربه پنالتی به نفع میزبان اعلام شد.

محمد زینالی در دقیقه ۹۰ ضربه پنالتی را به تور دروازه چسباند تا بازی به تساوی یک بر یک کشیده شده و با همین نتیجه به پایان برسد.

با این تساوی ۹۰ ارومیه با ۱۹ امتیاز از ۱۹ دیدار در رده چهاردهم و نفت و گاز گچساران با ۱۸ امتیاز در رده شانزدهم جدول ۱۸ تیمی لیگ دسته اول باشگاه های کشور قرار گرفتند.

در حال حاضر سه تیم داماش با ۶ امتیاز، مس سونگون با ۱۲ و نفت و گاز گچساران با ۱۸ امتیاز کاندیداهای سقوط هستند و ۹۰ ارومیه به همراه شناورسازی قشم با ۱۹ امتیاز دررده های ۱۴ و ۱۵ و نزدیکی های محل سقوط قرار دارند.

انتهای پیام/

 



دانلود فایل