1405/01/31
در آذربایجان‌غربی؛
پیش بینی تولید بیش از ۱۲ میلیون نشا مکانیزه انواع محصولات

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی همزمان با آغاز فصل کشت های بهاره، از پیش‌بینی تولید و عرضه بیش از ۱۲ میلیون و ۲۰۰ عدد نشاء مکانیزه انواع محصولات سبزی و صیفی در این استان خبر داد.

به گزارش نای قلم، محمدرضا اصغری در گفتگویی این اقدام را گامی مؤثر در جهت ارتقاء بهره‌وری و تضمین امنیت غذایی منطقه دانست و اظهار داشت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده و آغاز فصل کشت و کار، امسال با برنامه ریزی های انجام شده شاهد تولید و توزیع بیش از ۱۲ میلیون نشاء مکانیزه خواهیم بود.

وی افزود: این حجم از تولید نشاء در سه واحد پیشرفته بانک نشاء مکانیزه استان، واقع در شهرستان‌های ارومیه و نقده در حال انجام است.

اصغری با تشریح ابعاد فنی و اقتصادی کشت نشایی، افزود: استفاده از فناوری کشت نشایی، انقلابی در ارتقاء راندمان تولید محصولات سبزی و صیفی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: این روش با فراهم آوردن شرایط ایده‌آل برای رشد اولیه گیاه، منجر به صرفه‌جویی قابل توجه در مصرف منابع حیاتی مانند آب و بذر می‌شود. همچنین، مقاومت زودهنگام گیاه در برابر تنش‌های محیطی، آفات و بیماری‌ها افزایش یافته و دوره‌ی رشد بهینه‌تر می‌شود که نتیجه آن، افزایش چشمگیر کیفیت و کمیت نهایی محصول و کاهش هزینه‌های تولید برای کشاورزان است.

اصغری تأکید کرد: هدف‌گذاری ما بر این است که کشاورزان استان از ابتدای فصل زراعی به نشاء سالم، استاندارد و با قدرت رشد بالا دسترسی داشته باشند تا بتوانند با اطمینان خاطر بیشتری نسبت به کشت و کار اقدام نمایند. این امر به طور مستقیم بر پایداری اقتصادی مزارع و افزایش سودآوری تولیدکنندگان تأثیرگذار خواهد بود. 

وی در پایان با اشاره به هم‌افزایی صورت گرفته با بخش خصوصی و بهره‌مندی از دانش روز متخصصان سازمان، ابراز امیدواری کرد، شاهد افزایش چشمگیر سطح زیر کشت و بهبود شاخص‌های تولید در محصولات سبزی و صیفی استان باشیم.

انتهای پیام/



دانلود فایل