1401/09/01 |
مدیرکل میراثفرهنگی استان: |
گردشگری غذایی آذربایجان غربی توسعه مییابد |
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: این استان بهدلیل زندگی اقوام مختلف از تنوع غذایی مختلفی برخوردار است که با برنامهریزی در این حوزه میتوان گردشگری غذایی در آذربایجان غربی را توسعه داد. بهگزارش خبرنگار نای قلم، مرتضی صفری امروز در دیدار هیئت مدیره انجمن راهنمایان گردشگری آذربایجان غربی اظهار کرد: امروزه برای توسعه و رونق گردشگری در استان باید بر روی تقویت و توسعه انواع گردشگری برنامهریزی کرد. صفری افزود: برای توسعه گردشگری در استان سازمانهای مردمنهاد و انجمنهای مختلف گردشگری میتوانند نقش اساسی ایفا کنند و در این راستا از مشاوره و همکاری آنها استقبال میشود. او با اشاره به نقش مهم انجمن راهنمایان گردشگری استان در معرفی ظرفیتهای گردشگری و تاریخی ادامه داد: راهنمای گردشگری با دادن اطلاعات و آگاهی به مسافران موجب شناساندن هویت و تاریخ منطقه به آنها میشود. مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: راهنمایان گردشگری میتوانند با رفتار حرفهای خود موجب ایجاد رغبت و تمایل گردشگران برای سفر دوباره به استان شوند. استفاده از راهنمایان گردشگری مجاز در تورهای گردشگری، تعیین نرخ مناسب برای راهنمایان گردشگری، تشدید برخوردها با برگزاری تورهای غیرمجاز و آفرودسواری در طبیعت بکر استان، استفاده از ظرفیت پیجهای گردشگری برای معرفی و شناساندن ظرفیتهای آذربایجان غربی از جمله درخواستهای مطرح شده در این جلسه بودند. کد خبرنگار: 983125 انتهای پیام/ |