مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی امروز در مراسم جهاد تبیین با عنوان "چالشها و امیدها در ایران ما" که در سالن مجتمع فرهنگی هنری شمس ارومیه برگزار شد، اعتراض، اغتشاش، کشتهسازی، آشوبگری، ناامن کردن مردم برای زندگی روزمره، اعتصاب در حوزه حمل و نقل، صنوف و بازار را مسیر از پیش برنامهریزی شده برای ایجاد ناآرامی در شهرهای مختلف کشور عنوان و سپس تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار نای قلم، وی گفت: مقولهی امنیت، یک مقولهی بسیار مهم و زیرساخت همهی ابعاد زندگی یک جامعه است به خصوص در ناآرامیهای اخیر که مردم به وضوح احساس ناامنی کردند.
وی افزود: در سالهای گذشته با توجه به ویژگی کشورمان مبنی بر استکبارستیزی و مولفههای قدرت، اجانب همواره به روشهای مختلف سعی در ناامنی کشور را داشتند و دارند.
این مقام مسئول اضافه کرد: برخی پیشرانها از قبیل بیکاری، گرانی، تورم و نارضایتیهای عمومی در بین مردم ملموس بود و اینکه نارضایتیها تبدیل به یک اعتراض عمومی شود، قابل پیشبینی بود که با فوت مهسا بروز کرد.
وی گفت: چهار مساله در فوت این مرحومه مورد توجه جدی بود که شامل خانم بودن، جوان بودن، کرد و اهل سنت بودن، زمینهای شد تا در این فضا دشمنان بتوانند دعواهای مذهبی راهاندازی کنند.
* مردم حق اعتراض کنند
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی اضافه کرد: مردم حق اعتراض کنند و اینکه اعتراضات خود را به گوش مسئولان برسانند، مسئولان هم باید مطالبات مردم را گوش کنند و ترتیب اثر دهند.
وی ادامه داد: در چهار روز اول مردم اعتراض خود را بیان کردند و حضور نیروهای نظامی برای حفظ امنیت مردم و نه تعرض و تعدی به مردمی بود که شعار میدادند و اعتراض خود را بیان میکرند اما از روز چهارم بحث میدانداری رسانهها و سرویسهای بیگانه، فضای مجازی، گروهکهای ضدانقلاب خارجی کرد و آذری، سلطنتطلبان، گروههای نوظهور، مقامات و عناصر سیاسی خارجی آغاز شد.
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی ادامه داد: گروههای معاند معترضان را تحریک کردند تا اعتراضات به یک مساله در کشور تبدیل شود. از روز چهارم به بعد دیگر مردم عادی و معترضان در صحنه نبودند بلکه کاملا سازماندهی شده و از پیش طراحی شده اغتشاشات و ناامنیها شروع شد و دستگاههای انتظامی از این مرحله به بعد در راستای حفظ اموال مردم و زیرساختهای شهر ورود پیدا کردند.
* ترفند کشتهسازی با هدف جریحهدار کردن افکار عمومی
این مقام مسئول اضافه کرد: براساس مستندات مستدل موجود ترفند کشتهسازی توسط رسانههای دشمنان و معاندان با هدف تحریکپذیری و جریحهدار کردن افکار عمومی یک واقعیت انکارناپذیر است و باید این مستندات برای آحاد مردم منتشر شود.
وی سپس خاطرنشان کرد: پس از این مراحل دشمنان نظام اسلامی دنبال یکسری ترورها بودند و فکر کردند در کشور فضا مناسب است لذا با وارد کردن سلاح و مهمات در بین افرادی که لیدر و دنبال تخریب اموال مردم و زیرساختها بودند، کار را به اعتصاب و در مهرماه بحث را به مدارس و دانشگاهها کشاندند.
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی اضافه کرد: در این بین گردانندگان صحنه در ازای عمامهزنی، برداشتن چادر از سر یک زن محجبه، شعارنویسی، آتش زدن مسجد و قرآن و ... مبالغی پرداخت میکنند که در موارد بسیاری بدون پرداخت پولی نوجوانان و جوانان را فریب نیز میدهند.
وی گفت: رسانههای بیگانه و اصحاب رسانه همچنین در این مدت هویتهای دینی و ملی ما ازجمله ولایت فقیه، رهبری، پرچم جمهوری اسلامی ایران و حجاب را نشانه گرفتند؛ ساختارهایی که مشروعیت نظام ما در این مولفهها متبلور است و این نه قابل تحمل و نه قابل اغماض است.
این مقام مسئول تصریح کرد: گردانندگان کانالهایی که خارجنشین هستند باید بدانند که تاریخ مصرف دارند و دود آن به چشم خودشان میرود و افرادی که استان و شهر ما را تحریک میکنند باید منتظر برخورد باشند.
* تحقق بخشیدن "جهاد تبیین"؛ رسالت هنرمندان
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: رسالت هنرمندان و حوزه فرهنگ تحقق بخشیدن "جهاد تبیین" است لذا فرهیختگان و نخبگان جامعه باید جریانات اخیر، اهداف و برنامههای سرویسهای بیگانه، فضای مجازی و گروهکها را تبیین کنند.
این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که چرا در روایتها اول نیستیم، پاسخ داد؛ روایتهای ناصحیح سریعتر منتشر میشوند اما ما نمیتوانیم روایت اول و دروغ به مردم ارائه دهیم بلکه باید روایت صحیح به مردم ارائه شود.
وی با بیان اینکه 80 درصد دستگیریها نوجوان و جوان بودند، ادامه داد: کشور با اقتدار مسیر خود را طی میکند لکن از همه لیدرهای جامعه نیز انتظار داریم موضوع را برای مردم تبیین کنند تا نگذاریم برخی قولخوردهها و ارازل و اوباش امنیت و زندگی مردم را به هم بریزند چه بسا مطالبات و مشکلات سر جای خود بوده و قابل بررسی هستند.
کد خبرنگار: 983127
انتهای پیام/