رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: طرح جهش تولید در دیمزارها در سطح 280 هزار هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان غربی اجرا میشود که تا کنون 143 هزار و 682 هکتار از اراضی استان زیر کشت پاییزه محصولات دیم رفته است و روند کشت همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار نای قلم، اکبر کرامتی عصر امروز در جلسه هماهنگی اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای استان برای سال زراعی 1402-1401 با بیان این مطلب اظهار کرد: افزایش تولید در واحد سطح، افزایش بهره وری در تولید محصولات دیم و توسعه کشت گیاهان جایگزین به ویژه نباتات علوفهای، دانههای روغنی و گیاهان دارویی از مهمترین اهداف اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها است.
این مسئول با بیان اینکه این طرح در 18 شهرستان استان به جز چهاربرج اجرا می شود، ادامه داد: 280 کارشناس پهنه در مراکز جهاد کشاورزی استان به منظور تسریع در اجرای طرح جهش تولید در دیم زارها به کارگیری می شوند که هر کارشناس حداکثر بر هزار هکتار از اراضی دیم نظارت خواهد کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: کشت سه هزار هکتار گیاهان دارویی در راستای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای استان در سال زراعی جاری اجرا میشود.
وی افزود: اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها از راهکارهای مهم برای تأمین امنیت غذایی در کشور است که مورد تاکید رهبر انقلاب بوده و به شدت پیگیری میشود.
کرامتی با بیان اینکه تقویت و انتقال دانش به مزارع در سال زراعی جدید، ضرورت توسعه بخش کشاورزی است، گفت: بدین منظور تا کنون تعداد 17 کارگاه آموزشی، 76 دوره آموزشی ترویجی و برای تعداد چهار هزار و 396 نفر از کشاورزان آموزش چهره به چهره برگزار شده است.
کرامتی با تاکید بر ضرورت تقدیر از تلاشگران و مدیران جهاد کشاورزی نمونه استان در تحقق اجرای طرح جهش تولید در سال زراعی گذشته، افزود: با توجه به استقبال کشاورزان و ارتقای سطح تولید محصول در سال گذشته ، امیدواریم به نتایج قابل توجهی در تولید محصول در سال زراعی جاری دست یابیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز در این جلسه با اشاره به 2 هزار و 810 نفر کشاورز طرف قرارداد طرح تا کنون، اظهارکرد: این طرح در سطح 60 دهستان و 491 روستای استان اجرا می شود .
جعفر وحدت افزود: تا کنون از محل اعتبارات طرح ملی جهش تولید در دیم زارها، تعداد 300 پرونده به منظور خرید ادوات کشاورزی به بانک ملی معرفی شده که اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان برای خرید 215 دستگاه ادوات کشاورزی جذب شده و 174 دستگاه نیز تحویل کشاورزان متقاضی شده است.
کد خبرنگار: 983127
انتهای پیام/