مرحله نخست رویداد رسانهای بانوان «طنین» امروز به همت سازمان بسیج رسانه آذربایجان غربی آغاز به کار کرد.
به گزارش نای قلم، در دنیای امروز که زنان نقشهای مهم و تاثیرگذار بسیاری را ایفا میکنند رویداد طنین به دنبال شناسایی و تجلیل از دستاوردها و موفقیتهای آنان است.
این رویداد با ارائه الگوهای موفق تلاش میکند تا انگیزه و الهامبخشی برای سایر زنان فراهم آورد و آنهها را تشویق کند تا در مسیر آرزوها و اهداف خود قدم بردارند.
رئیس بسیج رسانه آذربایجان غربی در این آیین گفت: در راستای برگزاری سومین جشنواره رسانهای بانوان «حریم رسالت»، رویداد «طنین» در آذربایجان غربی برگزار میشود.
حجت منتظرخراسانی افزود: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته در این رویداد، تنی چند از بانوان موفق استان در عرصههای مختلف دعوت شده و در قالب رویداد «طنین» به معرفی خود، اقداماتشان و چالشهای پیش رو میپردازند.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان یادآور شد: بانوان فعال رسانه حاضر در این رویداد نیز از فرصت پیش آمده، برای معرفی الگوی زن موفق در جامعه بهرهمند شده و اقدام به تولید محتوا میکنند.
وی با تاکید بر ضرورت شناساندن و معرفی الگوهای زن موفق در جامعه ایرانی ـ اسلامی با هدف جریانسازی و هویتسازی برای نسل جدید، بیان کرد: رویداد طنین که در سطح استانی برگزار میشود فرصتی است تا فعالان رسانه استان بتوانند اقدام به تولید محتوا در فضای رسانهای کنند.
منتظرخراسانی با بیان اینکه این رویداد مختص بانوان رسانهای استان طراحی شده است، تصریح کرد: روایتگری بانوان موفق ایرانی، واقعیت زندگی زن در کشورهای غربی، روایت پیشرفت زنان در انقلاب اسلامی، نقش زن در تحکیم بنیان خانواده، چالش جمعیت و سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی و همچنین حیا و پوشش زن در سلامت جامعه به عنوان محورهای این رویداد هستند.
وی قالبهای جشنواره را عکس، گزارش تحقیقی و تحلیلی، گزارش خبری، مصاحبه، تیتر، کلیپ و گزارش، ویدیویی، موشن گرافی، اینفوگرافی، پادکست و مستند اعلام کرد.
منتظرخراسانی بیان کرد: حجم و تعداد انتشار، تعداد بازدید، تعداد اشتراکگذاری محتوا، میزان بازخورد و عکسالعمل مخاطب (پیامد) شاخصهای ارزیابی آثار خواهد بود.
به گفته رئیس سازمان بسیج رسانه استان، مرحله بعدی این جشنواره حضور در یکی از واحدهای تولیدی با مدیریت بانوی کارآفرین و دیدار با مادران شهدا و نشست با آنان است که در هفتههای آینده برگزار میشود.
وی اظهار امیدواری کرد این جریانسازی در مراحل بعدی منجر به این شود که در جامعه این باور ایجاد شود که حضور بانوان در جامعه نه یک حضور فرمالیته بلکه موثر، واقعی، تربیتکننده و رشددهنده است.
انتهای پیام/