ناظر برنامه های راهبردی عملیاتی شهرداری ها و نماینده سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: ایران تنها کشوری در جهان است که در آن، مدیریت یکپارچه شهری وجود ندارد.
به گزارش نای قلم به نقل از ایسنا، دکتر موسی پژوهان ۲۰ خردادماه در جلسه کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر بجنورد که با موضوع برنامه راهبردی عملیاتی شهر و شهرداری بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: همانطور که حوادث مختلف نظیر سیل و زلزله و آتش سوزی سبب خسارت به شهرها می شود، نبود برنامه نیز سبب آسیب رسیدن به شهرها می شود.
وی افزود: تا ۱۰ سال پیش، ۱۵ کشور وجود داشت که مدیریت یکپارچه شهری نداشتند اما اکنون فقط یک کشور مدیریت یکپارچه شهری ندارد و آن، ما هستیم.
وی ادامه داد: شهرهای ما در کشور گرانقیمت اداره می شوند اما خروجی آن ها، مطلوبِ مردم، کارشناسان و مدیران نیست.
پژوهان بیان کرد: اگر به خیلی از شهرهای کشور نگاه کنیم می بینیم که طی ۲۰ سال گذشته تغییر خاصی در آن ها رخ نداده است؛ از جمله در بجنورد که علت آن نیز نبود برنامه ای مشخص برای رسیدن به مقصد است.
نماینده سازمان شهرداری ها و دهیاری ها گفت: این برنامه راهبردی به شهر مسیر می دهد و فرصت بزرگی است برای همه مسئولان تا نظر دهند بجنورد قرار است در آینده چگونه باشد.
وی تصریح کرد: اروپا پس از جنگ هیچ چیزی نداشت و شهرهای ۱۰۰ درصد تخریب شده اش را ساخت. پس، تحریم و... نیز بهانه است و نمی تواند جلوی پیشرفت و توسعه شهر را بگیرد.
این مدرس دانشگاه اظهار کرد: ۲۳ دستگاه اجرایی و همچنین شهرداری درحال حاضر، سازِ خودشان را میزنند و جزیره ای کار میکنند که وضعیت فعلی شهرها مخصوصا بجنورد، محصول بی تعاملی دستگاه های مختلف است.
انتهای پیام/