مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: با هدف آشنایی بیشتر مردم با تاریخ و هویت خود پیشنهاد میشود بخش تخصصی میراثفرهنگی و صنایعدستی در کتابخانههای استان ایجاد شود.
به گزارش خبرنگار نای قلم، مرتضی صفری، امروز در دیدار مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اظهار کرد: امروزه برای مقابله با جنگ نرم دشمنان باید توجه بیشتری به حوزه فرهنگ کرد اما متاسفانه علیرغم اثرگذاری بالای این حوزه بودجه کمی به این بخش اختصاص مییابد.
وی افزود: با توجه به اینکه بودجه این حوزه پایین است باید با برنامهریزی مناسب بهرهروی در این حوزه را افزایش داد.
صفری ادامه داد: در حوزههای مختلف معرفی جاذبههای تاریخی و گردشگری، نگهداری کتابها و نسخ قدیمی، برپایی نمایشگاه، اعلام فراخوان برای جمعآوری عکسهای قدیمی از ارومیه و استان و تهیه کتاب، ثبت ملی کتابخانههای قدیمی و ... از جمله موارد مربوط به همکاریهای مشترک میتواند باشد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجان غربی هم در این دیدار گفت: آذربایجانغربی دارای ۷۴ باب کتابخانه عمومی نهادی، ۲۳ باب کتابخانه عمومی مشارکتی و مستقل و هشت باب سالن مطالعه عمومی است.
خدیجه معصومی ادامه داد: کتابخانه مرکزی ارومیه با ۲۰۰ هزار جلد کتاب، بهعنوان یکی از مراکز اطلاعرسانی مهم و ارائه خدمات کتابخانه ای متنوع به عموم علاقمندان و پژوهشگران در سطح کشور است. از بخش های مهم این کتابخانه می توان به بخش استانشناسی اشاره داشت که در آن منابعی در زمینه استان شناسی آذربایجان غربی، گردآوری و به صورت جداگانه نگهداری می شود تا هم استانی ها، با فرهنگ، تاریخ و جغرافیای منطقه خود بیشتر آشنا شوند. برای توسعه و غنی سازی این بخش می توانیم از ظرفیتهای مشترک دو دستگاه بهره ببریم.
وی اضافه کرد: در ایام نوروز تعدادی کتابخانهها باز بوده و آماده استقبال از مسافران نوروزی هستند و برای این منظور درخواست میشود تورهای گردشگری بازدید از کتابخانهها را هم در برنامه خود داشته باشند.
معصومی اضافه کرد: اجرای فعالیت های متنوع فرهنگی کتاب محور، برگزاری کارگاههای آموزشی مختلف، ترویج کسب و کارها و آموزش نحوه کارآفرینی، برپایی نمایشگاه فروش و معرفی محصولات تولیدی بومی در راستای حمایت از کسب و کارهای کوچک و محلی از جمله اقدامات انجام شده توسط ادارهکل کتابخانههای عمومی استان بوده که آماده همکاری در این حوزهها نیز هستیم.
کد خبرنگار: 983126
انتهای پیام/