مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان و عید نوروز در آذربایجانغربی از فردا آغاز می شود.
به گزارش نای قلم، عبدالحمید سرتیپی در گفتگوی اختصاصی اظهار کرد: طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان و عید نوروز ۱۴۰۳ با حضور 60 گروه نظارتی متشکل از بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف از فردا در سراسر استان آغاز می شود.
وی افزود: طرح ویژه نظارتی عید نوروز و ماه مبارک رمضان با حضور بازرسان اداره کل صمت، تعزیرات حکومتی، اداره ها و نهادهای ذیربط در استان برای کنترل و نظارت بر وضعیت بازار کالا و خدمات اولویت دار در مراحل تأمین، توزیع، ارائه خدمات و قیمت، با توجه به افزایش تقاضای عمومی در روزهای پایانی سال و ماه مبارک رمضان با هدف ایجاد آرامش در فضای روانی جامعه از اول اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.
سرتیپی اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و افزایش تقاضای مردم برای خرید و انجام سفرهای نوروزی و تقارن آن با ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضای کالاهای مورد نیاز این ماه، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بنا به دستور سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان کشور برای مقابله با روند افزایش تخلفات احتمالی به ویژه تخلف گرانفروشی ناشی از افزایش تقاضا برای خرید مایحتاج این ایام، طرح نظارتی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان را همزمان با سایر استانها اجرا خواهد کرد.
وی گفت: گروه کالایی هدف در این طرح، پخت و توزیع انواع نان، لبنیات، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، برنج، شکر، روغن نباتی، حبوبات، میوه ، پوشاک، کیف و کفش، آجیل و خشکبار، خواربار و شیرینیجات، روغن موتور، مواد شوینده و تایرخودرو، روغن موتور، لوازم یدکی و غیره است.
سرتیپی اضافه کرد: همچنین در مدت زمان اجرای طرح ویژه نوروز در حوزه خدمات نیز مراکز و دفاتر؛ شرکتهای مسافرتی زمینی، ریلی، هوایی و دفاتر فروش آنها، حمل و نقل درون شهری و برون شهری، اماکن تفریحی و فرهنگی، سیاحتی و زیارتی، واحدهای اقامتی، غذاخوری ها، رستورانهای بین شهری، نظارت بر عملکرد انبارها و سردخانه ها، میادین میوه و تره بار، خدمات خشکشویی و قالیشویی نیز مورد بازرسی و نظارت قرار خواهند گرفت.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان افزود: نظارت بر مراکز نگهداری کالا، سردخانهها، انبارها و بررسی میزان موجودی کالا در این مراکز و همچنین پایش مستمر تولید، توزیع و موجودی کالاهای هدف از طریق سامانه جامع تجارت و رصد گلوگاههای احتمالی تخلفات صنفی برای جلوگیری از احتکار، عدم عرضه و گرانفروشی به صورت مستمر انجام میشود.
انتهای پیام/