همزمان با هفته دولت کلنگ احداث کارخانه آرد و سیلوی ذخیره سازی غلات با حضور سید سلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه،سران عشایر و سید حامد علم الهدی در منطقه سیلوانای ارومیه به زمین زده شد.
به گزارش خبرنگار نای قلم، در این مراسم سید ریاس الدین برزنجی خیر و سرمایه گذار این مجموعه اظهار کرد: این کارخانه در زمینی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع و با سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریال احداث می شود.
وی گفت: با بهره برداری از این کارخانه سالانه ۴۵ هزار تن آرد تولید و سیلوی این مجموعه نیز ظرفیت نگهداری ۳۰ هزار تن غلات را خواهد داشت.
وی گفت: منطقه سیلوانا از لحاظ کشاورزی، دامپروری و نیروی کار ظرفیت بالایی دارد.
برزنجی با بیان اینکه در منطقه سیلوانا چهارمین پروژه است که در این منطقه سرمایه گذاری در صورت گرفته است بیان کرد: در مجموعه خدمات رفاهی که در سال ۹۸ از سازمان خصوصی سازی خریداری شد نزدیک به ۱۰۰ نفر از اهالی همین منطقه مشغول بکار هستند.
وی عنوان کرد: سیلوانا به واسطه منطقه مرزی بودن کمتر مورد توجه سرمایه گذاران قرار گرفته است ولی باید گفت که این منطقه به برکت حضور نیروهای امنیتی از امنیت کامل برخوردار بوده و با آغوش باز از سرمایه گذاران استقبال می کند.
همچنین در ادامه، سید دلیر علوی، بخشدار سیلوانا گفت: سیلوانا دارای منابع و ظرفیتی غنی است که در سالهای اخیر مورد بیمهری قرار گرفته و در دولت سیزدهم تلاش شده این بیمهری ها جبران و زیرساختها برای توسعه این منطقه فراهم شود.
وی تصریح کرد: نبود مراکز بهداشتی و بیمارستان، عدم بهسازی راههای مواصلاتی، آموزش ، کمبود آب و نبود گاز در این منطقه از مشکلات مردم سیلوانا است.
علوی با اشاره به کلنگ زنی احداث کارخانه آرد و سیلوی ذخیره سازی غلات در این منطقه اظهار کرد: مساحت پروژه کارخانه آرد سیلوانا ۲۰هزار مترمربع با حجم سرمایه گذار ی ۲هزار میلیارد ریال و توسط بخش خصوصی است.
بخشدار سیلوانا یادآور شد: میزان تولید آرد در این کارخانه سالانه ۴۵ هزار تن و حجم سیلوی نگهداری غلات نیز ۳۰ هزار تن خواهد بود.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: نیاز است فرهنگ کاشت نهادههای دامی به ویژه در مزارع دیم به وجود آید و این جز با تجهیز زیر ساختها امکان پذیر نیست.
حجت الاسلام سید سلمان ذاکر افزود: در منطقه سیلوانا سالانه ۱۲تن گندم تولید میشود. بنابراین ایجاد سیلو و کارخانه آرد در این منطقه از ضروریات است.
وی با بیان اینکه برای تبیین شرایط جامعه و شناخت جنگ ترکیبی دشمن نیاز است ایمان خود را تقویت کنیم، خاطر نشان کرد: برای تحقق امید در جامعه نیاز است به توسعه علی الخصوص در مناطق کم برخوردار و مناطق مرزی دست یابیم.
ذاکر افزود: ایمان و امید در بین مردم و مسئولان موتور محرک کشور است و اگر ایمان نباشد سیاستهای فرهنگی و شناخت ترکیبی دشمن با مشکل مواجه میشود.
این نماینده خانه ملت یادآور شد: امنیت فعلی این منطقه نتیجه جانفشانی کُرد و ترک و اقوام مختلف در کنار هم است.
ذاکر گفت: باید به مردمی سازی توجه شود و مردمی سازی نیز همان حضور بخش خصوصی در توسعه و اقتصاد کشور است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ۱۵ میلیارد تومان برای بهسازی ۳راهی دیزج به زیوه و راژان تخصیص یافته است.
رئیس دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی در آئین کلنگزنی احداث کارخانه آرد ذخیرهسازی غلات در سیلوانه گفت: از دولت رئیسی پشتیبانی حزبی صورت نگرفت و با حمایت مردم و به اجرای عدالت اجتماعی به پیروزی رسید.
سیدحامد علمالهدی افزود: پیام و توصیه رئیس جمهور به مسئولین استان این هست که موانع از جلوی پای بخش خصوصی برداشته شود چرا که وظیفه دولت تسهیل کردن کار و حمایت از بخش تولید است.
وی تصریح کرد: اشتغال جوانان دغدغه همه مسئولان است بنابراین بحران اشتغال فقط به کمک بخش خصوصی میشود.
علمالهدی بیان کرد: ما دست سرمایهگذاران را به گرمی میفشاریم که بدون تسهیلات با انگیزه انقلابی سرمایهگذاری کرده و وظیفه ما حمایت از آنان است.
وی تصریح کرد: ما در کشور اقلیت و اکثریت وشهروند درجه یک و دو نداریم در اصول مشترک هستیم و یک امت اسلامی هستیم اگر اخلافی هست در فقه اختلاف نظر داریم که به اصل برادری ما لطمه وارد نمیکند.
انتهای پیام/