سید عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با استقبال فرماندار تکاب و جمعی از مسوولان محلی وارد این شهرستان شد.
به گزارش خبرنگار نای قلم، نماینده مردم تکاب و شاهیندژ در مجلس شورای اسلامی در این سفر، وزیر میراث فرهنگی را همراهی می کند.
ضرغامی در سفر خود به کهن دیار تکاب، از مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان و چند اثر تاریخی و طبیعی دیگر و محورها و روستاهای نمونه گردشگری این شهرستان بازدید می کند.
همچنین حضور در اماکن، زیرساخت ها و اقامتگاه های گردشگری تکاب و شرکت در جلسه شورای اداری نیز از دیگر برنامه های سفر وزیر میراث فرهنگی به این شهرستان است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی امروز، پنج شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در آغاز برنامه های سفر خود به تکاب با حضور در بوستان ملت به مقام والای ۲ شهید گمنام این شهرستان ادای احترام کرد.
سید عزت الله ضرغامی با اهدا گل و نثار فاتحه یاد و خاطره شهدای گمنام و ۴۵۳ شهید والامقام تکاب را گرامی داشت.
فرماندار، نماینده مردم شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای اداری و شورای تامین در آیین عطرافشانی گلزار شهدای گمنام تکاب همراه با وزیر میراث فرهنگی حضور داشتند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سفر به تکاب در جنوب آذربایجان غربی، روز پنج شنبه از مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان، واحدهای بوم گردی و چند اثر تاریخی و طبیعی و روستاهای نمونه گردشگری این شهرستان بازدید خواهد کرد.
سید عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری روز پنج شنبه در ابتدای سفر خود به تکاب در جنوب آذربایجان غربی پس از ادای احترام به مقام والای شهدای گمنام، از یادمان این شهیدان و بوستان ملت و نیز از اثر تاریخی قلعه اربابی سردار افشار تکاب بازدید کرد.
قلعه اربابی سردار افشار تکاب از عمارت های تاریخی مربوط دوره قاجار است که در دوران ناصرالدین شاه در سال ۱۲۸۱ هجری قمری توسط ساعد سلطان خان افشار احداث شده است.
اسماعیل حیدری آزاد در ابتدای ورود وزیر میراث فرهنگی به کهن دیار تاریخی تکاب را نشانه توجه ویژه دولت سیزدهم به این شهرستان دانست و افزود: این سفر با برکات و نتایج مطلوب و ماندگار در بخش گردشگری شهرستان همراه خواهد بود.
وی بیان کرد: سفر وزیر میراث فرهنگی به سرزمین تاریخی و سرشار از تمدن تکاب نویدبخش توسعه این شهرستان در بخش گردشگری است.
فرماندار تکاب ابراز امیدواری کرد، دستاوردهای سفر وزیر میراث فرهنگی به تکاب راهگشای توسعه صنعت گردشگری این کهن دیار و زمینه ساز رفع مشکلات و کمبودهای این بخش خواهدشد.
تکاب با دارا بودن بیش از ۱۸۰ اثر تاریخی و طبیعی ثبت شده یکی از مهمترین قطب های گردشگری آذربایجان غربی است.
مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان به عنوان چهارمین اثر ملی ثبت شده کشور در فهرست آثار سازمان یونسکو در شمال شرقی تکاب واقع شده و یکی از مقاصد گردشگران داخلی و خارجی به شمار می رود.
انتهای پیام/