مدیر کل استاندارد آذربایجان غربی گفت: براساس اعلام اتحادیه تایید صلاحیت آسیا - اقیانوسیه (APAC)، مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران در ارزیابی همترازی با کسب 97 درصد رای مثبت (از مجموع 61 رای، 54 رای مثبت و 5 رای ممتنع) موفق به تمدید و افزایش عضویت کامل خود در این اتحادیه شد.
به گزارش نای قلم، دکتر وحید موسی پور در گفتگویی اظهار کرد: با موفقیت نظام تأیید صلاحیت ایران در ارزیابی همترازی؛ از این پس نتایج آزمون، بازرسی و گواهی های صادره توسط نهادهای ارزیابی انطباق با اعتبار این مرکز مورد پذیرش جامعه جهانی خواهد بود.
وی افزود: نظام تأیید صلاحیت ایران پس از 26 سال در شرایط سخت و شکننده تحریمی با عضویت در اتّحادیۀ بین المللی تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه، زمینه ساز جهش تولید شده است.
موسی پور بیان کرد: این موفقیت بعد از گذشت سه دهه به وقوع پیوسته است.
وی افزود: این فجر فنی نه تنها زمینه ساز جهش تولید می شود بلکه در تقویت اقتصاد نقش تعیین کننده ای دارد.
مدیر کل استاندارد استان اذعان داشت: نهادهای اعتبار بخشی و تأیید صلاحیت در دنیا اهدافی چون حذف موانع فنی، حذف آزمون و بازرسی مجدد یک محصول یا خدمت برای ورود به بازارهای بین المللی را دنبال می کنند؛ این امر زمان و هزینه را برای تجار و صاحبان صنایع به حداقل کاهش می دهد.
گفتنی است، پیوستن و عضویت مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران در اتّحادیۀ بین المللی تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه پس از 26 سال و در هشت دامنه فعالیت موثر؛ جریان ساز جهش تولید و رشد اقتصادی کشور خواهد بود.
نتایج آزمون نهادهای بازرسی و آزمایشگاه های تأیید صلاحیت شده توسط مرکز ملی تایید صلاحیت ایران، مورد وثوق مجامع بین المللی در 110 کشور است.
تجار و صادرکنندگان ایرانی برای اثبات تطابق کیفیت کالاهای خود با الزامات کشور مقصد می توانند از خدمات نهادهای ارزیابی انطباق مستقر در ایران استفاده کنند.
موفقیت در ارزیابی همترازی مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران نه تنها زمینه ساز جهش تولید خواهد شد بلکه در تقویت اقتصاد نقش تعیین کننده ای را دارد و سبب گشایش درهای بازارهای جهانی برای کشور عزیزمان می شود.
این رویداد بین المللی، توسعه و ارتقاء توافقات تجاری دوجانبه و چندجانبه و به رسمیت شناختن نهادهای بازرسی و آزمایشگاههای معتبر تأیید صلاحیت شده توسط دولت ها و بخش خصوصی همه کشورهای عضو را به دنبال دارد.
این تحول فنی و اقتصادی برای تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان اطمینان از پذیرش محصولات و خدمات خود در کشورهای مختلف را به همراه دارد و از مزایای دسترسی به بازارهای جهانی بهرهمند میشوند.
انتهای پیام/