NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی:

بیش از 3700 نفر از کارکنان ایثارگر تبدیل وضعیت شدند

تاریخ انتشار: 1402/02/25 | 21:36

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: از اسفند سال 1400 تاکنون بیش از سه هزار و 700 نفر از کارکنان ایثارگر تبدیل وضعیت به رسمی قطعی شدند.

به گزارش خبرنگار نای قلم، محمدامین ولی‌زاد امروز در اجلاس هم‌اندیشی معاونان و مدیران توسعه قطب دو کشور اظهار کرد: ارومیه مهد علوم پزشکی کشور است به طوری که اولین مدرسه آموزش عالی طب، اولین خانه بهداشت ایران و اولین آموزشکده پرستاری با قدمت بیش از 100 سال در ارومیه بوده است.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی دارای ۱۷ شبکه بهداشتی درمانی در شهرستان‌ها شش مرکز آموزش درمانی و دانشکده های پزشکی، پرستاری و مامایی، دندانپزشکی، داروسازی، بهداشت و پیراپزشکی و نیز دانشکده های اقماری پرستاری در شهرستانهای نقده مهاباد سلماس و بوکان است. همچنین دانشکده پرستاری میاندوآب به دانشکده علوم پزشکی ارتقا یافته و دانشکده علوم پزشکی خوی را هم در استان داریم.

ولی‌زاد افزود: در حال حاضر بیش از پنج هزار دانشجو در دانشگاه‌های علوم پزشکی استان به تحصیل اشتغال دارند و همچنین۲۰ هزار پرسنل را داراست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به شعار سال ۱۴۰۲ گفت: امسال با توجه به شعار سال وظیفه معاونت توسعه دوچندان شده و لازم است در حوزه انضباط فراگیر مالی و نیروی انسانی و سایر موارد مربوطه قدم های موثری برداشته شود.

ولی‌زاد در ادامه تاکید داشت: با توجه به اینکه محوریت دبیری عرصه بهره وری در حوزه معاونت‌های توسعه است نشانگر این است که این معاونت حوزه فعالیت وسعی داشته و باید و باید دقت و انضباط در آن دوچندان شود تا امسال را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

وی گفت: طی آزمون استخدامی امسال ۲۵ هزار نفر در کشور جذب می‌شوند و بار اصلی آن بر دوش حوزه معاونت توسعه است.

ولی‌زاد، ادامه داد: امروز برگزاری این همایش فرصتی برای تبیین سیاستها بوده تا تدابیر لازم انجام شود تا بر مشکلات و چالش ها فایق آییم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی استان هم در این مراسم گفت: در حال حاضر ۱۳۶ پروژه عمرانی در حال احداث است که امید است در بازه زمانی مقرر به پایان برسد.

علی‌اکبر شبانی افزود: در تمام واحدهای دانشگاهی و درمانی شبکه دولت مستقر شده است، استقرار امکانات رفاهی دانشگاه همچون مهدکودک، خشکشویی، تعویض روغن، آرایشگاه، نانوایی و ... نیز در راستای رفاه همکاران اجرایی شده است.

معاون توسعه دانشگاه بیان کرد: فرآیند الکترونیکی سازی پرونده های بایگانی مدیریت منابع انسانی به تعداد ۱۷ هزار و ۱۸۵ مورد بود که سه هزار و 400 مورد پرونده الکترونیک شدند و ۱۳ هزار و ۷۸۵ پرونده باقیمانده که طی سه سال آتی الکترونیکی می‌شوند.

شبانی با اشاره به کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در بین دستگاههای گروه سلامت و رفاه اجتماعی در سال ۱۴۰۱، اذعان داشت: در مدیریت امور مالی، پرداخت‌های پرسنلی جزو اولویت اول مجموعه مدیریتی می باشد . با مدیریت و انضباط مالی توانسته ایم با شرکت‌های دارویی از بابت بدهی ها از سال 1399 تا دی ماه 1401 تسویه حساب کنیم.

در این همایش دکتر جنتی دبیر معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی کلان منطقه 2 کشور نیز طی سخنانی اظهار داشت: وظیفه دانشگاه علوم پزشکی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است اما معاونت توسعه موتور محرکه است.

وی افزود: نخستین همایش بهره وری و بهینه سازی مصرف در نظام سلامت در خردادماه سالجاری در تبریز برگزار می شود که ما را در رسیدن به اهداف دانشگاهها یاری می‌کند.

برگزاری کارگروه‌های بررسی چالش‌های مدیریت طرح های فیزیکی و عمرانی، مدیریت های امور پشتیبانی و رفاهی، مدیریت های برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد، مدیریتهای امور مالی، مدیریت های توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه و مدیریتهای منابع انسانی دانشگاه از دیگر بخش‌های این اجلاس بود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات