به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب و به مناسبت سی و یکمین دوره هفته کتاب، نشست معرفی و نقد کتاب « آیا کودک شما اعتمادبنفس ضعیفی دارد؟» برگزار شد.
به گزارش نای قلم، به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب و به مناسبت هفته کتاب، جلسه معرفی و نقد کتاب «آیا کودک شما اعتماد بنفس ضعیفی دارد؟» با حضور مهری پریرخ، دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی و نویسنده کتاب؛ سکینه عربی، دکترای مشاوره و روانشناسی و جمعی از اعضا و علاقه مندان در محل سالن جلسات اداره شهرستان میاندوآب برگزار شد.
سکینه عربی، دکترای مشاوره و روانشناسی با تأکید بر اهمیت رشد اعتمادبنفس در کودکان و نقش آن در بزرگسالی گفت: یکی از راه های موثر و مورد تأکید تمامی روانشناسان دنیا برای آموزش مفاهیم و رفتارها به کودکان، استفاده از کتاب ها و قصه ها است؛ در این زمینه آشنایی والدین و مربیان با کتاب هایی که موجب رشد و تقویت اعتمادبنفس در کودکان می شود بسیار حائز اهمیت است؛ کاری که کتاب « آیا کودک شما اعتمادبنفس ضعیفی دارد؟» آن را تسهیل کرده است.
وی با اشاره به اینکه مباحث فصول ابتدایی کتاب دیدگاه جامعی درباره اعتماد بنفس و راه های افزایش آن در کودکان با اتکا به علم روانشناسی ارائه می دهد، افزود: در فصل پایانی کتاب چکیده های جامعی از کتاب های کودک با موضوع اعتماد بنفس ارائه شده است که در واقع گنجینه ارزشمندی است برای روانشناسان، مربیان، اولیا و کتابدران و هر کسی که به نحوی با کودکان در ارتباط است.
مهری پریرخ، نویسنده کتاب، ضمن اشاره به تلاقی علم روانشناسی و کتابداری در این کتاب، گفت: در این کتاب تلاش شده است به جوانب متفاوت روانشناسی کودکان با تکیه بر تجارب کتابداری و آشنایی با کتاب ها پرداخته شود.
پریرخ با بیان اینکه کتاب، تنها راه درمان مشکلات روحی کودکان نیست، افزود: کتاب، قصه درمانی و مطالعه، ابزاری برای کمک به روانشناسان، اولیا و مربیان برای دستیابی به خودآگاهی، شناخت روحیات کودکان و برخورد صحیح با آنها است و هیچگاه به تنهایی و بدون کمک گرفتن از افراد متخصص نمی توان مشکلات جدی و تعارضات کودکان و والدین را حل کرد.
گفتنی است کتاب «آیا کودک شما اعتمادبنفس ضعیفی دارد؟» یکی از عناوین مجموعه پنج جلدی «بخوانیم، بیندیشیم، بهتر زندگی کنیم» از انتشارات توت است که سال 1397 منتشر شد.
انتهای پیام/