NayeGhalam | پایگاه خبری تحلیلی نای قلم ارومیه

مدیرعامل شرکت برق استان:

سرقت تجهیزات شبکه برق در آذربایجان‌غربی 60 درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: 1403/04/23 | 14:51

مدیرعامل شرکت برق آذربایجان غربی از کاهش 60 درصدی سرقت کابل شبکه سیم مسی در استان خبر داد.

به گزارش نای قلم، طاهر کیامهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در یک سال حدود 2 هزار و 100 کیلوگرم سرقت تجهیزات شبکه سیم مسی صورت گرفته که این رقم در حال حاضر با توجه به تمهیدات انجام شده با کاهش 60 درصدی از لحاظ وزنی روبرو است.

وی تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار را یکی از مهمترین عوامل کاهش این سرقت‌ها عنوان کرد و افزود: در رابطه با پیشگیری از سرقت تجهیزات شبکه، تعاملاتی با نیروی انتظامی صورت گرفته که بر این اساس گشت‌های شبانه به صورت مداوم به فعالیت می‌پردازند.

مدیرعامل شرکت برق استان از تبدیل بیش از ۶۰ درصد از شبکه سیم مسی برق در استان به کابل خودنگهدار خبر داد و اضافه کرد: سه هزار و 940 کیلومتر از شبکه‌های توزیع برق استان از سیم مسی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

کیامهر ادامه داد: براساس بررسی‌های به عمل آمده 2 درصد مشترکان کنتورهای خود را دستکاری می‌کنند.

*کشف ۱۲۱مورد دستگاه ماینر در استان

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همچنین گفت: در سال جاری ۱۲۱مورد دستگاه ماینر در استان کشف شده است.

وی متذکر شد: طبق اعلام وزارت نیرو هرکدام از شهروندان که ماینر غیرمجاز را به وزارت اطلاع بدهد پاداش یک تا ۲۵میلیون تومانی دریافت می‌کنند.

وی میزان مطالبات شرکت توزیع برق از مشترکان را نیز 500 میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: 150 میلیارد تومان از مطالبات برق استان  از ارگان‌های دولتی است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی گفت: مجموع مشترکان برق استان یک‌میلیون و ۴۴۵ مورد است که ۶۲ درصد مشترکان برق استان خانگی و کشاورزی هستند.

کیامهر افزود: ۳۸درصد مشترکان برق استان خانگی، ۲۴ درصد کشاورزی، ۹.۶ درصد عمومی، صنعتی ۱۹درصد و بقیه سایر مصارف و مشترکان هستند.

*واگذاری 23253 انشعاب جدید در استان

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۲ هزار و ۲۵۳ انشعاب جدید واگذار شده است، اظهار کرد: ۳۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از شبکه نیز در این مدت بهینه‌سازی و اصلاح شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی با اشاره به اینکه تعداد کل مولدهای تجدیدپذیر خورشیدی استان ۱۹۳مولد است، خاطرنشان کرد: تعداد کل نیروگاه‌های گازی تولید پراکنده استان، پنج نیروگاه با ظرفیت ۳۵مگاوات است.

وی ادامه داد: تمامی روستاهای دارای برق آذربایجان غربی که در مجموع بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ روستا بوده که حتی برخی روستای زیر هشت خانوار هم در ردیف مشترکان قرار گرفته اند.

کیامهر اضافه کرد: به رغم داشتن ظرفیت، صادرات برق از استان نداریم بجز میزان اندکی که برای چند روستای اقلیم کردستان عراق انجام می‌شود.

این مقام مسوول با اشاره به افزایش دما در استان و افزایش میزان مصرف برق، ۲ هفته پیش رو را سخت‌ترین روزهای استان از نظر مصرف برق برشمرد و گفت: تابستان امسال در بخش عمده ای از کشور شرایط سختی برای تامین برق ایجاد شده که در استان آذربایجان غربی نیز شاهد رشد چهار درصدی مصرف برق نسبت به سال گذشته هستیم.

کیامهر بیان کرد: هفته گذشته مصرف برق استان یک هزار و ۲۳۱ مگاوات ثبت شده که این میزان طی یکسال اخیر بی سابقه بوده است و این در حالی است که سال ۱۴۰۲ پیک مصرف برای استان از ابتدای تابستان تا پایان شهریور در ۱۹ مرداد با ثبت رکورد ۱ هزار و ۲۴۶ مگاوات بود که متاسفانه امسال این رکورد یک ماه زودتر و در هفته سوم تیرماه زده شد.

* گذر موفق از پیک بار تابستان در گرو مشارکت مردم

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همچنین گذر موفق از پیک بار تابستان ۱۴۰۳ با کمترین مشکل را در گرو همراهی و مشارکت تمامی آحاد جامعه دانست و گفت: تابستان امسال شرایط سختی برای تمام کشور از نظر گرمای بی‌سابقه هوا و مصرف برق تجربه می‌کنیم که بی‌شک بی‌توجهی به توصیه‌های مدیریت مصرف و مصرف بی‌رویه برق این شرایط را برای همه مردم سخت‌تر می‌کند بنابراین انتظار می‌رود شهروندان در تمام بخش‌های خانگی، اداری، صنعتی و تجاری بیشترین همکاری را با برنامه‌های مدیریت مصرف داشته باشند.

وی اضافه کرد: ۲ هفته پیش رو برای استان آذربایجان غربی بسیار حیاتی است چرا که طبق پیش بینی‌ها با افزایش محسوس و چشمگیر دما رو به رو هستیم و در صورت عدم مشارکت مردم همیشه همراه استان با خادمان صنعت برق ۲ هفته بحرانی خواهیم داشت بنابراین برای پیشگیری از بروز این شرایط، بیش از هفته‌های گذشته نیازمند همیاری و همراهی شهروندان هستیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ادامه داد: براساس مصوبه هیات وزیران ادارات، سازمان‌ها و بانک‌ها از آغاز اجرای طرح تغییر ساعات اداری موظفند ٣٠ درصد مصرف برق خود را در ساعات اداری و ٦٠ درصد مصرف خود را پس از پایان وقت اداری کاهش دهند و ضمن تهیه مولدهای خودتامین برای هر مجموعه، در ساعات اوج بار مصارف خود را از طریق ژنراتورهای اضطراری تامین کنند.

کیامهر افزود: از ۱۵ خرداد ماه تا کنون مصرف برق ادارات سطح استان همه روزه توسط اکیپ‌های نظارتی شرکت توزیع نیروی برق استان کنترل می‌شود و ضمن شناسایی ادارات پرمصرف اخطارهای لازم به این ادارات داده شده و در صورتی که پس از صدور ۲ اخطار اداره‌ای همچنان مصرف خود را مطابق الگوی اعلامی کاهش ندهد برق اداره مربوطه قطع می‌شود و این روند تا پایان دوره پیک بار تابستان امسال تداوم می‌یابد.

وی بیان کرد: شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی در راستای اجرای طرح پایش و کنترل مصرف برق ادارات استان تاکنون بیش از ۸۶۴ مورد بازرسی انجام و از این تعداد حدود ۴۳۲ اخطار صادر و برق ۴۲ مجموعه دولتی قطع شده است.

*اجرای پویش باانرژی

پویش باانرژی با هدف کاهش ۱۵ درصدی مصرف برق طراحی و راه‌اندازی شده است، خاطرنشان کرد: مشترکان می‌توانند بدون آنکه رفاه خود را کاهش دهند، با اقدام‌های بسیار کوچکی، مصرف را کاهش دهند و در این پویش شرکت کنند.

وی با اشاره به اینکه هم‌وطنان می‌توانند برای مشارکت در این طرح از طریق شماره‌گیری #۱۵۲۱* وارد پویش شده و ثبت‌نام کنند، در خصوص جوایز در نظر گرفته شده ادامه داد: از جمله این جوایز ۳۰۰ دستگاه خودرو و میلیون‌ها دستگاه لوازم برقی خانگی و... است که به‌صورت قرعه‌کشی در اختیار مشترکان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظرات