رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه گفت: با وجود توانمندیها و ظرفیتهای استان در بخشهای مختلف اما در بسیاری از شاخصها عقب ماندهایم که با توسعه زیرساختها و بهرهگیری از ظرفیت مرز میتوان این عقبماندگیها را رفع کرد.
به گزارش نای قلم، قاسم کریمی امروز در نشست خبری مشترک با سرپرست صنعت، معدن و تجارت استان اظهار کرد: توسعه مرز باعث توسعه منطقهای میشود و باید از مزایای آن در راستای توسعه بهره برد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به ایجاد شعبه حقوقی برای رفع مشکلات تجار اقلیم و ایران، تصریح کرد: در 18 ماه گذشته هفت هیات تجاری از حوزه خلیج فارس، عمان، ترکیه، اقلیم و ارمنستان پذیرش و چهار تفاهمنامه با ترکیه عمان عراق و ارمنستان منعقد شده است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه سپس، متذکر شد: در راستای حفظ استقلال اتاق بازرگانی، اجازه دستاندازی به درآمدهای اتاق و بخش خصوصی از سوی نهادهای دیگر را نمیدهیم.
وی در ادامه سخنان خود اصلاح الگوی کشت را شاهکلید حل مشکلات بخش کشاورزی عنوان کرد.
کریمی توضیح داد: در راستای ترویج و استقبال مناسب از اصلاح الگوی کشت، مجموعه کشاورزی ۲ هزار هکتاری کاشت گردو و پسته در ماکو اجرا و 250 هکتاری مابین ارومیه و سلماس آماده کشت شده است.
وی افزود: یکی از بحثهایی که در برنامه الگوی کشت مدنظر قرار دارد و خیلی باید به آن توجه کنیم، مقبولیت و پذیرش آن توسط جامعه بهرهبردار است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه تاکید کرد: افکار عمومی باید با اقدامات ترویجی و تلاش رسانه های جمعی، دیداری و نوشتاری اقناعسازی شوند.
کریمی در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: آذربایجان غربی با دارا بودن ۵٢ نوع کانی معدن، بزرگترین معدن طلای کشور و بزرگترین تیتانیوم خاورميانه را داراست.
وی با اشاره به ظرفیت استان در بخش صنعت، ادامه داد: در نساجی خوی سالانه ٨٠ میلیون متر تولید را شاهد هستیم.
به گفته کریمی، همچنین آذربایجان غربی با پنج واحد بزرگ تولید تریلی، قطب تریلیسازی کشور را به خود اختصاص داده است و اولین واحد کنسانتره سازی کشور نیز در این استان واقع شده است.
وی با بیان اینکه شاهد افزایش ۴٠ درصدی صادرات هستیم، تصریح کرد: این آمار نشان دهنده تلاش جدی مجموعه اتاق بازرگانی است.
رئیس پارلمان بخش خصوصی ادامه داد: آذربایجان غربی با وجود داشتن دومین منبع آبی کشور، سالانه هفت میلیون تن محصول کشاورزی در استان تولید میشود.
کریمی با اشاره به صدور ۲ هزار و ۶۶۳ کارت بازرگانی طی ١٨ ماه اخیر، از ایجاد مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی ارومیه و کمیتههای تخصصی ارتباطگیری با رسانهها خبر داد.
وی با اشاره به فعالیت هشت کمیسیون تخصصی با ۶۶ جلسه و 264 مصوبه و تخصیص شعبه حقوقی و کسب رتبه ۴ شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، خواستار حمایت بیشتر رسانه ها برای توسعه اقتصادی و ارائه تحلیل ها و نشست با فعالان تجاری و تولیدکنندگان شد.
اتاق بازرگانی با ١٠ انجمن تخصصی، چهار هزار و 271 عضو دارد.
انتهای پیام/