لعیا نورانی زنوز/ برگزاری جشنواره "جام رسانهای امید" نشانه احترام به جامعهی رسانهای به عنوان رهبران فکری جامعه و احترام به مفهوم مترقی کارآفرینی و تکریم جایگاه افرادی است که قلبشان برای پیشرفت و توسعه ایران اسلامی میتپد.
به گزارش نای قلم، امروز برای هیچکس قابل کتمان نیست که این روزها بخش خصوصی و کارآفرینان تحت انواع فشارهای اقتصادی قرار دارند اما در چنین شرایطی به سوی حل مشکلات گام برمیدارند، با وجود همه مصائب همچنان به آینده ایران عزیز امیدوار هستند و خود را با محور پیشرفت و توسعه همساز میکنند.
به نظر میرسد در این روزها امید گوهر کمیابی است که همه در راستای احیای آن وظیفه داریم. اساسا "جام رسانهای امید" نیز ناشی از چنین رویکردی است و اینکه نشان دهیم نگاه ما پرامید است و دیار ما پتانسیلهایی در دل خود دارد که میتواند بستر تحقق همه رؤیاها باشد.
برای تبیین اقدامات صورت گرفته، جمعی از خبرنگاران رسانههای مختلف در قالب اردوی راویان پیشرفت بسیج رسانه، گرد هم آمدند تا از مجتمع تولیدی اروم صنعت سامان که یکی از سازندگان برتر کشور و تولیدکنندگان برتر در مخازن پرفشار است، بازدید کنند و تولید محتوای خوبی انجام شود.
رحیم بانیمسعود از کارآفرینان به نام حوزه صنعت آذربایجان غربی و کشور است که در طول چند دهه مجموعهای که به صورت سنتی در ارومیه راهاندازی شده بود را به یک مجتمع تولیدی پیشرفته با اشتغالزایی حدود ۶۵٠ نفر تبدیل کرد.
شروع فعالیتش به سال 1378 باز میگردد. این مجموعه در یک زمین ۴٠٠ متری اجارهای فعالیت خود را با آورده شخصی آغاز کرده است و در حال حاضر در زمینی به مساحت بیش از ٩٠ هزار مترمربع فعالیت میکند.
اصحاب رسانه استان از توانمندیها، طرحهای توسعه و خط ویژه تولید یخچالدار که هم اکنون به صورت انبوه در این مجتمع با استانداردهای جهانی تولید میشود، بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید مدیر فروش و بازاریابی شرکت اروم تریلر به معرفی بخشهای مختلف این مجتمع تولیدی میپردازد.
حسن سلطانی با بیان اینکه ما سازنده تمامی تریلرهایی هستیم که در صنعت حملونقل بوده و در جادهها تردد میکنند، میگوید: محصولات ما محصولاتی بااستاندارد هستند به طوری که استاندارد 54گانه را پاس کردهایم. برخی محصولات مجوز شماره گذاری از شماره گذاری کشور را دریافت کردهاند و برای تمامی محصولات پلاک، برگ سبز و کارت ماشین میدهیم. این اقدام مستلزم دارا بودن استانداردهای 54گانه است.
مدیر فروش و بازاریابی مجتمع تولیدی اروم صنعت سامان (اروم تریلر) ادامه میدهد، استاندارد ملی ایران سختترین ضرایب را نسبت به استانداردهای اروپا دارد اما مجوز برای ورقها به جهت استفاده در مخازن تحت فشار به ویژه مخازن آمونیاک یا نیتروژن را صادر کرده است.
وی همچنین درباره تریلرهای خاص برای حوزه معدن و صنایع معدنی، تصریح میکند: برای معادن کمپرسی هایی به صورت دامپتراک و یا کمپرسیهای سنگین را تولید کرده و محصولاتی را به بازار عرضه کردهایم.
سلطانی میافزاید: کمپرسیهای سنگین را با مواد خاص تولید میکنیم که همان کار دامپتراک را از نظر سرعت و مقاومت انجام میدهند.
او با اشاره به تولید تریلی یخچالدار یک تکه برای نخستین بار توسط اروم تریلر در ایران، خبر میدهد و در خصوص مزیتهای آن اظهار میدارد: سبک بودن و نداشتن پرت افت دما از عمده مزیتهای این تریلیها است که صفر تا صد آن در این مجتمع ساخته و تولید میشود.
سلطانی اضافه میکند: درون این نوع از یخچالها مسطح بوده و غیرقابل نفوذ برای میکروب و رطوبت است از این رو به لحاظ بهداشتی بودن در سطح جهان مطرح هستند.
مدیر فروش و بازاریابی مجتمع تولیدی اروم صنعت سامان (اروم تریلر) همچنین در تشریح تولید کانتینرهای چادردار میگوید: مشابه کانتینرهای چادردار در کشور آلمان نیز تولید میشود اما وزن تولیدات این مجموعه 500 کیلو سبکتر است.
به گفته وی، تمامی قطعات مورد استفاده در کانتینرها از نوع برند درجه یک و دارای استاندارد جهانی هستند.
سپس نشست خبری مدیرعامل مجتمع تولیدی اروم صنعت سامان (اروم تریلر) برگزار شد.
رحیم بانیمسعود میگوید: عمده تولیدات شرکت از ١۵ سال قبل به کشورهای خاورمیانه، کشورهای عربی، ترکیه، عراق، پاکستان، بازار روسیه و غیره صادر میشوند.
او اضافه میکند: ظرفیت ارومتریلر 2 هزار تن دستگاه است که با راهاندازی طرحهای توسعهای به بیش از هشت هزار تن میرسد.
بانیمسعود با اشاره به اینکه بیش از ٧۵ درصد صادرات و تولید تریلی کشور مربوط به آذربایجان غربی است، خاطرنشان میکند: تریلیهای یخچالدار، مخازن ایزوتانک، مخازن کرایوژونیک و تانکر تریلیهای LPG جزو تولیدات ابداعی و شاخص این مجموعه در سطح خاورمیانه و کشور است.
مدیرعامل مجتمع تولیدی اروم صنعت سامان (اروم تریلر) در عین حال عمده مشکل واحدهای تولیدی را بوروکراسی اداری و تعلل در صدور مجوزها عنوان میکند و خواستار حل معضلات و چالشها در بدنههای اداری و سازمانی میشود.
او در ادامه سخنان خود از راهاندازی شعبه دوم ارومتریلر خبر میدهد و میگوید: این واحد توسط بانوان میشود و تلاش میکنیم برای بیش از ۶۰۰ بانوی سرپرست خانوار اشتغالزایی داشته باشیم.
بانیمسعود اظهار امیدواری میکند این هلدینگ، نیمه دوم سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری برسد.
برنامه بازدید از شرکت اروم صنعت سامان «اروم تریلر» به پایان میرسد.
اقدامات، تولیدات و عملکرد این مجتمع تولیدی به عینه نشان میدهد که هر چند بخش صنعت از مسائل مختلف متضرر شده و گاهی این مسائل منجر به تعطیلی و یا کاهش کارکرد برخی از واحدها شده اما افق صنعتی آذربایجان غربی همچنان روشن و پرفروغ است.
انتهای پیام/