مدیرکل دفتر توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر مقایس کوچک سازمان ساتبا گفت: با توجه به منابع محدود انرژی فسیلی ضرورت استفاده از منابع انرژیهای تجدیدپذیر بخصوص در استان آذربایجان غربی با توجه به کمبود منابع آبی در این استان بیشتر از هر زمان دیگری احساس میشود.
به گزارش نای قلم، دکتر محمدنژاد مدیرکل دفتر توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر مقایس کوچک سازمان ساتبا در اولین همایش فرصتهای سرمایه گذاری صنعت برق آذربایجان غربی که با حضور صاحبان صنایع ، سرمایه گذاران و برخی از مسئولان استانی در محل سالن همایش شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی برگزار شد گفت: در حال حاضر با توجه به منابع محدود انرژی، ضرورت استفاده از منابع انرژیهای تجدیدپذیر بخصوص در استان آذربایجان غربی با توجه به محدودیت منابع آبی بیشتر از هر زمان دیگری احساس میشود.
وی در ادامه گفت: با توجه به اعلام آژانس انرژی بین المللی تجدید پذیر قیمت تمام شده واقعی برق از منابع انرژیهای تجدیدپذیر بسیار پایین تر از برق فسیلی است و به همین دلیل بالا بردن ظرفیت نیروگاههای تجدید پذیر بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.
محمدنژاد با اشاره به اینکه نیروگاههای تجدید پذیرهیچگونه نیازی به منابع آبی ندارند اظهار داشت: اگر صاحبان صنایع بر پشت بام سوله های تولیدی خود نیروگاههای تجدیدپذیر استفاده کنند با محدودیتهایی که در تامین سوخت و برق اتفاق می افتد روبرو نخواهند شد و این وضعیت برای صنعت برق کشور بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.
وی در خاتمه گفت: جهت ارتقای صنعت برق کشور به هیچ وجه مصلحت نیست که حتی یک کیلووات نیروگاه فسیلی بخصوص در این استان وارد چرخه صنعت برق شود.
در ادامه این همایش مدیرکل دفتر هماهمگی سرمایه گذاری و اشتغال آذربایجان غربی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری همایش تخصصی همایش فرصتهای سرمایه گذاری صنعت برق استان عنوان کرد: جهت استفاده از ظرفیتها و فرصتهای سرمایه گذاری در صنعت برق باید تسهیلات ارزان قیمت در اختیار صاحبان سرمایه قرار داده شود تا بتوانند با استفاده از تسهیلات اقدام به سرمایه گذاری نمایند.
حسن حیدری مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و اشتغال استانداری با اشاره به ظرفیت بالای دانشگاه ارومیه در رشته برق گفت: شرکتهای دانش بنیانی که در شهرکهای صنعتی و پارک علم و فناوری میتوانند با استفاده از این ظرفیت بالا بصورت کاملا عمومی در حوزه تولید برق گام بردارند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه نیز با اشاره به ظرفیت بسیار پایین استان آذربایجان غربی در حوزه برق گفت: باید از فرصتهای موجود جهت ایجادد نیروگاههای تجدیدپذیراستفاده شود؛ چرا که در استان در حد بسیار انگشت شمار و محدود تولیدی تجدیدپذیر وجود دارد که در حوزه برق سرمایه گذاری کرده اند.
قاسم کریمی به ظرفیت بالای استان در حوزه برق اشاره کرد و گفت: با حضور اساتید دانشگاهی و استفاده از ظرفیتهای بالای استان میتوانیم سرملیه گذاری های خوبی در حوزه برق استان داشته باشیم.
در ادامه این همایش سرمایه گذاران و صاحبان صنایع استان با متخصصان حوزه صنعت برق به تبادل نظر پرداختند و همچنین مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان نیز به امضای تفاهم نامهای با مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان در راستای همکاری دوجانبه این دو شرکت جهت سرمایه گذاری در صنعت برق استان پرداخت.
در پایان این همایش از سرمایه گذران حوزه برق استان با اهدای لوحی تجلیل بعمل آمد.
گفتنی است در حاشیه این همایش نمایشگاه جانبی صنعت برق استان در محوطه شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی با حضور شرکتهای دانش بنیان، فناوران، پارک علم و فناوری، مرکز خدمات سرمایهگذاری آذربایجان غربی، منطقه آزاد ماکو و شرکت توزیع نیروی برق استان برگزار شد.
انتهای پیام/