رئیس خانه مطبوعات آذربایجان غربی با بیان اینکه مظلومیت رسانههای مکتوب استان همچنان به قوت خود باقی است، گفت: رسانههای مکتوب بخشی از هویت و تاریخ امروز ما برای نسلهای آینده هستند.
به گزارش نای قلم، یوسف پیربداغی امروز در نشست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه آذربایجان غربی اظهار کرد: بستههای حمایتی کم و کمبود حمایتهای مادی در شرایط سخت و دشوار رسانههای مکتوب را به سمت ماده 16 سوق می دهد.
وی درخواست اتحاذ تدابیر ویژه برای رفع این معضل به ویژه در استانهای محروم شد.
رئیس خانه مطبوعات استان، با بیان اینکه بیمه اصحاب رسانه یکی از دغدغههای بسیار جدی این عرصه است، تصریح کرد: شرایط خاص اقتصادی و پیچیدگیهای تامین اجتماعی، امید را به سمت شما میبرد، تا صندوق اعتباری هنرمندان و نویسندگان در کنار نگرانی های اقتصادی و معیشتی اصحاب رسانه، همکاری های لازم با آنها را داشته باشد.
این پیشکسوت مطبوعات آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود با اشاره به پیش بینی دو برنامه فاخر رسانهای برای سال ۱۴۰۳ افزود: جشنواره رسانه و اربعین و رسانه مرز دو برنامه فاخر حوزه مطبوعات در سال آینده است.
وی با نگاهی گذرا به وضعیت فعلی رسانههای استان آذربایجانغربی گفت: خانه مطبوعات و رسانههای استان وارد بیستوسومین سال فعالیت خود میشود، آخرین دوره انتخابات هیأت مدیره خانه مطبوعات آذرماه سالجاری با حضور مثال زدنی و مشارکت ۸۷ درصدی انجام شد.
پیربداغی ادامه داد: عشق و علاقه به مشارکت در جامعه رسانهای استان، حاصل همدلی، همراهی و همآوایی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب رسانه و مطبوعات استان است.
این پیشکسوت مطبوعات با اشاره به برگزاری ۱۵ نشست خبری با رؤسای دستگاههای اجرای در مجموعه خانه مطبوعات در سال گذشته افزود: شش جشنواره رسانهای، سه همایش فرهنگی از جمله اقداماتی است که در کنار کارهای روزمره برگزار شده است.
پیربداغی با اشاره به تدوین برنامه های اجرایی سال آینده و پیشبینی دو برنامه فاخر در حوزه رسانه، اولین برنامه از دو برنامه فاخر را جشنواره اربعین و رسانه اعلام کرد و ادامه داد: آذربایجان غربی محل گذر عابران و پیادهرویهای اربعین است و برای آن یک جشنواره رسانهای در نظر گرفته شده است.
وی برنامه و جشنواره دوم پیش بینی شده استان را جشنواره رسانه و مرز عنوان کرد و افزود: برای اولین بار ظرفیتها و توانمندیهای مرزی استان در این دوره در حال شناسایی است و با ۹۵۰ کیلومتر نوار مرزی در قطب فرهنگی، اقتصادی و تجاری با سه کشور همسایه قرار دارد و از طریق آن اتصال به کشورهای اروپایی قرار گرفته است.
انتهای پیام/