سونیا بدیع – تخلص سوزباز
به گزارش خبرگزاری سوزباز، این روزها خشک شدن دریاچه ارومیه سوژه نخست رسانههای مکتوب و مجازی شده است،.
دراینراستا ما نیز راهکارهای خودمان را به مسئولان ارائه میدهیم، تا روند خشک شدن دریاچه ارومیه تسریع پیدا کند و همه خیالمان راحت شود!
پیشنهادهای ما :
- اجرای طرح خط ویژه برای تردد ذرات نمک به حومه دریاچه ارومیه برای حفظ سلامت مردم!
- مذاکره با آرتمیاها برای صرفه جویی در مصرف آب و تغییر نام فامیلی از "ارومیانا" به "مامانم اینا!
- مکاتبه با جمعیت حیات وحش حومه دریاچه ارومیه و تاکید بر اینکه فقط به سلفی انداختن و آبتنی اکتفا کنند، کمتر وحشی بازی درآورند و با محیط زیست مهربان باشند.
-هماهنگی با گونههای جانوری حومه دریاچه ارومیه برای کاهش دفعات استحمام و صرفهجویی در نوشیدن آب، تبعید به کویر لوت در صورت تَمَرُّد.
- رایزنی با ابرها برای اجرای طرح بارورسازی و اعمال مشوقهای متنوع برای آنها و جلوگیری از پَرسه زدن و سوت بلبلی زدن نافرجام ابرها!
- طرح ایجاد محدوده پرواز ممنوع برای ابرها؛ برخورد قاطعانه با ابرهایی که درصدد هستند، از آسمان دریاچه ارومیه به این طرف و آن طرف وِل بگردند.
- آغاز مذاکره با آفتاب برای پرهیز از هرگونه تبخیر آب دریاچه ارومیه.
- تسهیل در تعریق گردشگران و رهاسازی عرق آنها به دریاچه همچنین لوله کشی برای انتقال عرق شَرم مسئولان به سفره های آب زیرزمینی.
-مکاتبه با سدها و پل میانگذر شهید کلانتری برای برقراری دوستی و مودت با دریاچه ارومیه
- ارائه توصیه به مردم برای ذخیرهسازی تاپاله کُره خَر، فضولات مورچه و پِهِن ملخ استرالیایی همچنین انبار کردن روغن بنفشه، عُصاره یونجه آفریقایی و .. برای مقابله با بیماریهای پوستی و عفونی احتمالی
خاطرنشان میگردد ایده همه این طرحهای مبتکرانه از دانشمندان ژاپنی و چینی و ... که سابقه احیای اقیانوس آرام و هند را در کارنامه دارند، دریافت شده و توسط کارشناسان داخلی اجرا خواهد شد.
مقرر شود که برای جلوگیری از بروز سیل و مقابله با زیرآب رفتن استانهای همجوار با دریاچه ارومیه، آب مازاد با نِی، لیوان و قاشق به دریاچه هامون، زایندهرود و کارون منتقل شود.
در این راستا یک ستاد نیز برای تنفس مصنوعی دادن به دریاچه ارومیه دایر خواهد شد، در این ستاد ۶۰۰ گونی اسکناس نو و تانخورده که قابلیت استفاده به عنوان عیدی و شاباش عروس دارند، استفاده خواهد شد.
پیش بینی میشود، دریاچه ارومیه در اثر اجرای این طرحهای متعالی، نبوغ سرشار مسئولان آذربایجان غربی و با همکاری صمیمانه جانداران خانم و آقای حومه دریاچه، ظرف حداکثر یک هفته احیا شده و به دوران خروشان خود در بدو آفرینش بازگردد.
زمان و تاریخ جشن "پایان بی آبی دریاچه ارومیه" و "بای بای خشکسالی" متعاقبا توسط رسانههای خودی، نخودی و بیخودی اعلام میشود.
همچنین پیشنهاد میشود که به صورت همزمان آیین تجلیل از مسئولان "خود خَفَن پِندار" نیز برگزار گردد.
انتهای پیام/