چهل و چهارمین نشست مشترک مرزی راهآهنهای منطقه آذربایجان و «مالاتیا» به منظور افزایش همکاریهای ریلی ایران و ترکیه آغاز شد.
به گزارش نای قلم، مدیرکل راه آهن منطقه آذربایجان روز سه شنبه در این نشست گفت: نشست مشترک مرزی راهآهنهای منطقه آذربایجان و مالاتیای ترکیه با هدف بررسی مسایل و مشکلات حمل و نقل ریلی در جهت روان سازی و افزایش مبادلات کالا و ترانزیت بین ۲ منطقه و بررسی مسایل مربوط به قطارهای باری در ترکیه در حال برگزاری است.
محمدرضا قربانی، افزود: تبادل نظر برای افزایش میزان حمل و نقل ریلی، بررسی مسایل مربوط به حمل و نقل ریلی بین ۲ کشور و افزایش تجارت مرزی مناطق یاده شده از دیگر محورهای نشست است.
وی اظهار امیدواری کرد، برگزاری نشست های مشترک بین راه آهن های ۲ منطقه بتواند زمینه گسترش همکاری های حمل و نقل ریلی ۲ کشور ایران و ترکیه را فراهم کند.
براساس پروتکل همکاری ۱۹۸۹ میلادی همه ساله بین راه آهنهای جمهوری اسلامی ایران و ترکیه نشست های مشترکی برگزار می شود.
چهل و چهارمین نشست مشترک مرزی راهآهنهای منطقه آذربایجان و مالاتیای ترکیه به مدت سه روز در راه آهن منطقه آذربایجان برگزار می شود.
نخستین خط راه آهن ایران یک قرن قبل در حد فاصل تبریز تا بندر شرفخانه دریاچه ارومیه توسط روس ها ساخته شد.
راهآهن آذربایجان به عنوان یکی از نواحی نوزدهگانه راهآهن ایران در محورهای تبریز - میانه، تبریز- جلفا، تبریز- رازی، مراغه - ارومیه و در آینده نزدیک میانه - بستان آباد فعال است و خطوط ریلی این ناحیه به حدود یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر می رسد.
راهآهن آذربایجان به استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل خدمترسانی میکند.
شرکت حمل و نقل ریلی رجا در راستای توسعه حمل و نقل ریلی، قطار تبریز – وان را با همکاری راه آهن ترکیه در سال ۱۳۸۰ راه اندازی کرد.
انتهای پیام/