عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نسبت به رشد و افزایش دامنه آسیب های اجتماعی ناشی از تغییرات رفتاری اجتماعی و فرهنگی و کم توجهی دولتمردان به این موضوع هشدار داد.
به گزارش نای قلم از اطلاعات آنلاین، مجید نصیرپور، اظهار کرد: در حال حاضر موضوع تغییرات رفتاری اجتماعی و فرهنگی حاکم بر جامعه از نگاه مدیران بخش های گوناگون مغفول مانده است، این در حالی است که این تغییرات و آسیب های اجتماعی ناشی از آن به مراتب از مشکلات اقتصادی سخت تر و خطرناک تر است.
نصیرپور افزود: در سال های گذشته شاهد عمیق شدن تغییرات اجتماعی و فرهنگی در بخش های گوناگون جامعه بوده ایم و نکته مهم زمانی مشخص می شود که شوربختانه ما هیچ برنامه جامع، عملی، دخالت و نقش آفرینی برای مواجه با آسیب های اجتماعی ناشی از این تغییرات نداریم .
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: این روزها از یک سو بخش هایی از جامعه و زیست اجتماعی براساس رفتارهای فردی یا الگوهایی که از رسانههای بیرون از کشور یا فضای مجازی برداشت می کند، تحت تاثیر قرار گرفته و از طرف دیگر تعدد و تنوع سازمان های فرهنگی و بی برنامه گی و نبود انسجام برنامه ریزی در این حوزه به نظر در دراز مدت آسیب های جدی را در پی خواهد داشت.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : دولت چهاردهم اگر بخواهد یک کار اساسی برای آینده انجام دهد باید در این حوزه متمرکز شود، البته این به این معنا نیست که معیشت و اقتصاد مردم مهم نیست، شاید شرایط اقتصادی هم به نوعی در رفتار اجتماعی مردم تاثیر گذار باشد.
وی با بیان اینکه در این وضعیت، اقشار گوناگون جامعه با توجه به مدل زندگی شان در معرض آسیب های اجتماعی متفاوت قرار می گیرند و این آسیب ها میتواند عمیق تر و پیچیده تر شود، افزود: توجه به توزیع عادلانه منابع و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی مردم حیاتی است، اما صرف نظر از مباحث اقتصادی، موضوعات اجتماعی و تغییرات فرهنگی به دلیل اینکه برنامه ای برای آن نداریم در آینده نزدیک تبدیل به بحران و حتی ابر بحران می شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: تغییرات فرهنگی را یکی از عوامل اصلی کاهش رشد جمعیت دانست و گفت: اصلی ترین دلیل کاهش رشد جمعیت، تغییرات فرهنگی است که باید روی اصلاح آن سرمایه گذاری دقیق تری انجام دهیم.
نصیرپور عنوان کرد: این روزها در بخش هایی از جامعه، شاهد تغییرات فرهنگی هستیم و روند فرزندآوری تحت تاثیر این تغییرات، کند شده است و امیدواریم بتوانیم این وضعیت را مدیریت و اغنای ذهنی برای مردم ایجاد کنیم تا جوانان و خانواده های جوانتر به فرزندآوری تشویق شوند.
انتهای پیام/