اولین مجمع عمومی و انتخابات هیات امنا و هیات مدیره مجمع خیّرین یاریگران زندگی آذربایجان غربی به میزبانی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در سالن شهید حاج قاسم سلیمانی استانداری تشکیل شد.
به گزارش خبرنگار نای قلم، این مراسم با حضور معاون سیاسی اجتماعی استاندار ، مدیرکل دفتر توسعه مشارکت ها مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر و همچنین مدیرعامل مجمع یاریگران زندگی کشور و مشارکت جمعی از مسئولین استان، خیّرین کارافرین و فعالین اجتماعی برگزار شد. در انتهای این مراسم یکی از اعضای هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی استان آذربایچان غربی تقبل کرد برای ۳۰ نفر از بهبودیافتگان اعتیاد در کارخانجات تولیدی خود اشتغال ایجاد کند.
در ابتدای این مراسم دکتر رامین موحدی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان غربی با ارائه گزارشی از افق متعالی اهداف غایی نظام در امر مبارزه با مواد مخدر ابلاغی مقام معظم رهبری گفت: با توجه به مهمترین رویکرد دولت در مشارکت عمومی برای بهبود فرایندهای ارائه خدمات اجتماعی به آسیب دیدگان اجتماعی، خیّرین کارآفرین عالیترین پایگاه در عرصه پیشگیری و درمان معتادین و صیانت بهبودیافتگان هستند.
دکتر رامین موحدی افزود: رفع این مشکل بزرگ اجتماعی نیاز به همت عمومی دارد و با توجه به توانمندی حوزههای مردمنهاد در این امر، بی شک درمان اجتماع محور و پیشگیری از ابتلا فقط کار اجماع مردم و شهروندان آگاه است.
در ادامه دکتر فرزین رحیمنظری مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از همدلی مردم و مسئولین در استان آذربایجان غربی برای درمان و پیشگیری از مواد مخدر تقدیر کرد و در ادامه گفت: بیست و دومین مجمع خیّرین یاریگران زندگی امروز با حضور مسئولین و خیرین عرصه خدمات اجتماعی در استان آذربایجان غربی تشکیل میشود.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به آمار ابتلا به اعتیاد و عوارض اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و اقتصادی در جهان و کشورمان اشاره کرد و گفت: توانمندسازی و حمایت اجتماع محور تنها راه برون رفت از این بلای خانمانسوز است که توجه عموم مردم برای صیانت از معتادین و جلوگیری از حجم وسیع آسیبهای اجتماعی است و آگاهسازی و حرفهآموزی برای تامین معاش خانواده و امید به آینده با کسب عزت نفس را در پی دارد.
رحیم نظری ادامه داد: به مشارکت مردم در همه عرصهها برای بهبود فرایندهای تعالی و درمان معتقدیم و به هدف اصلی مجمع خیرین یاریگران زندگی اشاره کرد و گفت: مهارتآموزی و کسب در آمد تنها راه درمان و بازگشت سعادتمندانه معتادان متجاهر به جامعه است و این تنها با مشارکت مردم امکانپذیر است و دست نیاز ما برای قطع دور تسلسل اعتیاد در جامعه به سوی مردم با ایمان دراز است.
وی در پایان به عملکرد مجمع خیرین یاریگران زندگی در بهبود کیفیت زندگی بهبودیافتگان اعتیاد اشاره کرد و گفت: اشتغال در حین درمان، هدف اصلی مجمع خیرین یاریگران زندگی است که با نگاه والای خیرین کار آفرین در ۱۲ ماهه تشکیل مجمع خیرین یاریگران زندگی توانسته است ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه به همراه موارد غیر نقدی در پی داشته باشد.
حسن حمزهزاده، مدیرعامل مجمع یاریگران زندگی کشور سخنران بعدی مراسم بود که با اشاره به مشکلات اقتصادی و معاش معتادان متجاهر و خانواده آنها گفت : بازگشت سعادتمندانه به عنوان شهروند سالم یک بیمار معتاد فرایند سختی است و در تمام دنیا ثابت شده است این امر مهم تنها کار دولتها نیست و سازمانهای مردمنهاد باید برای تحقق این مهم به میدان بیایند.
وی افزود: فرایند درمان معتادان نیازمند نگاه انسانی و توام با احترام به کرامت آنهاست و این روند به درمان و تغییر سبک زندگی آن ها سرعت میبخشد.
حمزهزاده، توانمندسازی و ارتقای کیفیت زندگی بهبودیافتگان از بیماری اعتیاد، کمک به طراحی و ایجاد بسترهای لازم جهت بازاجتماعی کردن آنان از طریق ایجاد و تقویت زیرساختهای اشتغال پایدار و کارآفرینی و ترویج فرهنگ یاریگری، همدلی و پذیرش اجتماعی و سبک زندگی سالم را از اهداف تشکیل مجمع خیرین یاریگران زندگی اعلام کرد.
انتهای پیام/