مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان غربی گفت: از ابتدای اجرای طرح دارویار و افزایش پوشش تعهدات بیمهای اقلام دارویی مبلغ 492 میلیارد تومان به عنوان سهم ارز ترجیحی به داروخانههای طرف قرارداد در سطح استان پرداخت شده است.
به گزارش خبرنگار نای قلم، فریده جعفری در گفتگوی اختصاصی اظهار کرد: از ابتدای مردادماه سالجاری پرداخت سهم ارزترجیحی دارو توسط سازمان هدفمندی یارانهها به حساب داروخانهها واریز میشود.
وی از ایجاد پوشش بیمهای برای 2 میلیون و 220 هزار و 919 نفر از جمعیت استان در قالب چهار صندوق بیمه خبر داد و تشریح کرد: 191 هزار و 789 نفر از طریق صندوق کارکنان دولت، 667 هزار و 794 نفر از طریق صندوق ایرانیان و سلامت همگانی، یک میلیون و 223 هزار و 27 نفر از طریق صندوق روستایی و مابقی از صندوق سایر اقشار تحت پوشش بیمه هستند.
جعفری با بیان اینکه حدود 60 درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه پایه درمانی اداره کل بیمه سلامت استان هستند، افزود: تمام بیمهشدگان صندوق روستایی و 560 هزار نفر از افراد مربوط به دهکهای یک تا پنج جمعیت صندوق سلامت همگانی در مجموع به تعداد یک میلیون و 783 هزار و 27 نفر معادل 80 درصد جمعیت بیمهشدگان به صورت رایگان و بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش بیمهای این اداره کل قرار دارند.
مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان غربی همچنین تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تعداد بار مراجعه بیمهشدگان به مراکز درمانی جهت اخذ خدمات تشخیصی درمانی شش میلیون و 427 هزار و 762 مورد بوده و مبلغ یک هزار و 891 میلیارد تومان مورد تعهد پرداخت این اداره کل قرار گرفته است.
جعفری از رایگان شدن حق بیمه دهک درآمدی یک تا پنج جامعه و کاهش پرداخت حق بیمه دهکهای شش تا 9 و پوشش بیمه ساکنان محلات کمبرخوردار به صورت رایگان خبر داد و اضافه کرد: در راستای سیاستهای ابلاغی سازمان بیمه سلامت ایران و شناسایی 90 محله کمبرخوردار در استان اداره کل بیمه سلامت استان ضمن عقد قرارداد با پزشکان نسبت به پوشش بیمه رایگان ساکنان این محلات در کل استان اقدام و با انتساب افراد بیمه شده به نزدیکترین پزشک طرف قرارداد نسبت به ارائه خدمات بیمه پایه از طریق سیستم ارجاع اقدام کرده است.
او از پوشش بیمهای مادران باردار، شیرده و فرزندان زیر پنج سال خبر داد و افزود: حدود 320 هزار نفر از افراد با شرایط مذکور در سطح استان تحت پوشش اداره کل بیمه سلامت استان هستند.
جعفری در خصوص طرح نسخهنویسی الکترونیک نیز توضیح داد: با توجه به اجرای کامل طرح نسخهنویسی الکترونیکی در سطح استان، نسخهنویسی و نسخهپیچی در تمام مراکز درمانی طرف قرارداد به صورت الکترونیکی تجویز و ارایه خدمت (واکشی) میشود.
وی ادامه داد: در سامانههای سطح یک روستایی نیز انجام نسخهنویسی به صورت الکترونیکی است.
به گفته مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان غربی، با استقرار کامل طرح نسخهنویسی الکترونیکی و حذف دفاتر کاغذی بیمه شدهها صرفا با ارائه کد و کارت ملی خود به پزشکان و مؤسسات درمانی طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد مراجعه و خدمات مورد نیاز خود را دریافت میکنند.
وی همچنین از پرداخت مطالبات مراکز دانشگاهی تا پایان مهر و بخشی از آبان ماه امسال، پرداخت مطالبات مراکز بستری غیردانشگاهی تا مهر امسال و پرداخت مطالبات تمام داروخانهها تا پایان آذرماه سال جاری خبر داد.
انتهای پیام/