مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه 147 نفر در این جشنواره شرکت کردند، گفت: از این تعداد 32 نفر از بانوان و 115 نفر از آقایان هستند.
به گزارش خبرنگار نای قلم، علیرضا نوروزی در مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره بین المللی شعر ترکی آذری رضوی اظهار کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی تاثیر بسزایی در گسترش فرهنگ رضوی دارد.
وی افزود: خدا را شاکریم که شرایطی ایجاد کرد و عنایت اهل بیت (ع) و به طبع امام رضا(ع) باعث شده که اختتامیه این جشنواره در ۱۷ دوره به میزبانی آذربایجان غربی برگزار شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی ادامه داد: آذربایجانغربی، آذربایجانشرقی، خراسان رضوی، اردبیل، قم، البرز، تهران، همدان، زنجان،خوزستان و گیلان استانهای شرکت کننده و ترکیه و عراق کشورهای خارجی شرکت کننده هستند و ما امروز میزبان شاعران عراقی هستیم ولی شاعران اهل بیت (ع) کشور ترکیه به دلایل شرایط حاکم بر این کشور امکان حضور نداشتند.
نوروزی گفت: 330 اثر داخلی و خارجی به دبیرخانه هفدهمین جشنواره بینالمللی شعر ترکی آذری رضوی استان آذربایجانغربی ارسال شده است که از این تعداد 20 اثر خارجی و 310 اثر داخلی است.
وی تصریح کرد: چاپ کتاب (جلد چهارم) گونش ضیافتی از آثار منتخب و برگزیده دو سال گذشته از جمله برنامههای دیگر هفدهمین جشنواره بینالمللی شعر ترکی آذری رضوی آذربایجانغربی است.
مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا (ع)، نیز در این مراسم گفت: محبت اهل بیت(ع) معرفت و شناخت آنان است و شاعران برجستهترین عناصر فرهنگی در انتقال معارف اهل بیت (ع) هستند.
مرتضی سعیدیزاده، افزود: جشنواره امام رضا 20 دوره است که در حال برگزاری بوده و جشنواره بین المللی شعر ترکی آذری همپای این جشنواره بوده است.
وی ادامه داد: محبت اهل بیت(ع) معرفت و شناخت آنان است و شاعران برجستهترین عناصر فرهنگی در انتقال معارف اهل بیت (ع) است و همه اقوام، ادیان و مذذهب ارادت خاصی به امام رضا (ع) دارند.
سعیدی زاده گفت: برگزاری اختتامیه این جشنواره و برگزاری کارگاه های آموزشی در شهرستان های مختلف اتفاق جدیدی است، اما نقطه مهم واکاوی ابعاد وجودی امام رضا (ع) از زوایای مختلف است.
مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا (ع) افزود: لایحه وجودی امام رضا (ع) در تمام سیره ها عالم آل محمد است و ما در اشعار خود باید این سیره ها را بشناسانیم.
وی در پایان سخنان خود گفت: امیدواریم این جریان شعر که عرض ارادت ادبا و اقوام مختلف را به امام رضا (ع) نشان می دهد، پایدار باشد.
سعیدی زاده بیان کرد: تبیین سیره فردی، اجتماعی، سیاسی، تمدنی و مبارزاتی امام رضا(ع) امری ضروری است و ما در حوزه راهبردی، ماموریت ترویج فرهنگ رضوی را با رویکرد تعامل و ارتباط با ظرفیتهای فرهنگی هنری جهان اسلام تعریف کردهایم که شکلگیری جریان ترویج فرهنگ رضوی در اولویت فعالیتهای ما قرار دارد.
گفتنی است؛ جمشید داس زرین، عوض احمدی، از شهرستان میاندوآب، میرتیمور جامعی، علی حبیبی، علی اباذری، احد افخمینیا، نازیلا علیلو، تبسم شدتی، از شهرستان ارومیه، مهدی حسنزاده از شهرستان پیرانشهر شاعر اهل سنت، نجات جواد کوثر، جاسم محمد شریف عسگر، علی بهاالدین عبدالله از کشور عراق، ودود دوستی، عارف ساسانی، حسین فرهادی، از شهرستان مراغه، محمود تاروردیپور، ابراهیم فتوت، خدیجه آزادبین، رضا شیخزاده، یاسمن چاوشی، از شهرستان سلماس، وحید سلطانزاده از تبریز، رعنا امیریان از تکاب، محمد بابازاده از شهرستان نقده، حسن قلیپور، زهرا اسماعیلپور از شهرستان چایپاره، ابوالفضل ایمانی، امیر رسولی از زنجان علیرضا شتابی از سراب غفاری، رستمنژاد از اردبیل، از جمله شاعرهایی هستند که در این آیین اشعار خود را در وصف امام رضا (ع) شعر خواندند.
در این مراسم از سه شاعر خارجی جاسم بابا اوغلو، نجات جوان شان اوغلو، علی نجار اوغلو از کشور عراق، محمود تاریوردیپور از سلماس، امیر رسولی از زنجان، وحید سلطانزاده از تبریز، زهرا اسماعیلپور از چایپاره، علیرضا شتابی از سراب به عنوان برگزیده و از خانواده کریمی مراغه ای، شاعر اهل بیت نیز تجلیل شد.
انتهای پیام/