استاندار آذربایجانغربی گفت: مرز تمرچین يکی از مرزهای امن کشور بوده و تلاش میشود این مرز در طول سال نیز به زائران عتبات عالیات ارائه خدمات کند.
به گزارش نای قلم، محمدصادق معتمدیان امروز در گفتگوی خبری اظهار کرد: ۲۴ ساعته کردن و بازگشایی مرز تمرچین اثرات مثبت اقتصادی برای منطقه و استان داشته است.
وی افزود: سالانه یک میلیارد دلار صادرات جمهوری اسلامی ایران به اقلیم کردستان عراق از این مرز بوده و زمینه گسترش تجارت برای تجار ملی و استانی فراهم شده است.
معتمدیان از تداوم توسعه مرز تمرچین خبر داد و اضافه کرد: مرز تمرچین میتواند نقش مهمی در توسعه روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با اقلیم کردستان عراق، سوریه و کشورهای دیگر منطقه داشته باشد.
استاندار آذربایجانغربی با اشاره به افزایش گیتهای خروجی از مرز تمرچین با همکاری اقلیم کردستان عراق، گفت: تردد زائران اربعین از مرز تمرچین در حداقل زمان و بدون توقف انجام میشود.
معتمدیان با اشاره به حمایت دولت سیزدهم از توسعه مرز تمرچین، تصریح کرد: با اهتمام مدیران دستگاههای خدماترسان، شاهد توسعه زیرساختی مسیرهای منتهی به مرز تمرچین و ارتقای شاخصهایی چون آب و برق پایدار و پوشش شبکههای ارتباطی و اینترنت در منطقه هستیم.
وی همچنین با تاکید بر ارائه خدمات حداکثری به زائران اربعین حسینی در استان، خاطرنشان کرد: مجوزهای لازم برای تردد زائرین اربعین کشورهایی چون ترکیه، روسیه، آذربایجان و گرجستان از مسیر مرز بازرگان به سمت مرز تمرچین اخذ شده است.
معتمدیان استاندار آذربایجانغربی به پیگیری و تاکید شهید آيتالله رئیسی جهت بازگشایی مرز تمرچین نیز اشاره کرده و اضافه کرد: موکبهای مردمی خدماتی چون تغذیه، اسکان و خدمات فرهنگی را به زائرین اربعین حسینی ارائه خواهند کرد.
وی در ادامه با اشاره به استقرار موکبها در محورهای مواصلاتی تا مرز تمرچین، افزود: با اهتمام و همکاری حاکمیت اقلیم کردستان عراق و دولت مرکزی، موکبها همچنین در مسیر مرز تمرچین تا حاج عمران، اربیل، کرکوک، بغداد و کربلا مستقر خواهند بود.
استاندار آذربایجانغربی به پیشبینی تدابیر حداکثری در حوزه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به زائران نیز اشاره کرده و یادآور شد: با استقرار بیمارستانهای صحرایی، پایگاههای امدادی و اورژانس در مسیر تردد زائرین اربعین حسینی، برنامه جامعی برای ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و امدادی تدوین شده است.
معتمدیان همچنین با اشاره به توسعه زیرساختهای حوزه حمل و نقل در مسیر تردد زائرین اربعین از مرز تمرچین، افزود: با مذاکراتی که با مسئولان اقلیم کردستان عراق صورت گرفته، جادههای مسیر کرکوک تا بغداد ترمیم شده و اقدامات لازم برای استقرار مواکب و انتقال زائران از مرز تمرچین به اربیل و کرکوک و سپس به یکی از مسیرهای سامرا، کربلا یا نجف انجام شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه مرز تمرچین به یک کریدور فرهنگی تبدیل شده است، تصریح کرد: استقرار مواکب و ارائه خدمات به زائران اربعین توسط اقوام و مذاهب مختلف، جلوهای از همدلی ادیان بوده و بیانگر ارادت مذاهب گوناگون به امام حسین (ع) است.
و افزود:
انتهای پیام/