همزمان با سراسر کشور چهارمین همایش ملی قرض نیکو با حضور خیران و مدیران کمیته امداد و صندوق امداد ولایت آذربایجان غربی، در سالن اجتماعات کمیته امداد استان برگزار شد.
به گزارش نای قلم، چهارمین همایش ملی قرض نیکو با حضور رئیس کمیته امداد، مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت و سایر خیران به صورت ویدیو کنفرانس در دانشگاه امام صادق (ع) و در استان آذربایجان غربی نیز با حضور خیرین، مدیران کمیته امداد و صندوق امداد ولایت آذربایجان غربی، در سالن اجتماعات کمیته امداد استان برگزار شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی آذربایجان غربی در این همایش گفت: درهفت سال گذشته ۶۷ هزار نفر از تسهیلات صندوق امداد ولایت در شهرستانهای مختلف استان بهرهمند شده اند که شش هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به آنان پرداخت شده است.
رضا مهرافروز افزود: در سال گذشته، نزدیک به هفت هزار فقره تسهیلات به ارزش یکهزار و ۳۱۰ میلیارد ریال از طریق این صندوق پرداخت شد.
وی افزود: صندوق امداد ولایت از سال ۱۳۹۶ در آذربایجانغربی راه اندازی شده و در هفت سال گذشته، زمینه ساز امور خیر گستردهای در آذربایجانغربی بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان اظهار کرد: شهروندان زیادی با افتتاح حساب در این صندوق، به کمک کمیته امداد آمده اند و در اعطای تسهیلات کمک کار ما بوده اند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه هم در این همایش گفت: خیرینی که در این راستا قدم برداشتند خداوند به مالشان و زندگیشان برکت میدهد.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی افزود: کمک به نیازمندان یک فضیلت انسانی است و دین اسلام کمک به هم نوع تاکید شده چرا که پاداش دنیوی و اخروی را به دنبال دارد.
گفتنی است، حجتالاسلام غلامرضا مصباحی مقدم رئیس شورای فقهی بانک مرکزی در این همایش گفت: خیرینی که در این راستا قدم برداشتند خداوند به مالشان و زندگیشان برکت میدهد. طبق یک روایت از امام صادق که فرمودند افزونیها در اموالی که انسان به دیگران قرض میدهد دو جور است یک افزونی حلال و دیگری افزونی حرام است و افزونی حلال به معنی است که بدون شرط اموالمان را قرض دهیم.
وی اظهار کرد: قرضالحسنه اقدامی است که انسان نیت خیر داشته باشد و انسان در راه خدا قرض دهد و چشم داشتی به آن مال نداشته باشد و بدون شرط باشد. به حمدالله در حال حاضر بانکهای قرضالحسنه قرضهایی بدون هیچ چشم داشتی میدهند.
مصباحی مقدم افزود: قرضالحسنه به این معناست که انتظار منفعت نباشد، برخلاف تسهیلاتی که بانکها میدهند و انتظار منافع دارند.
همچنین سید محمدحسن ابوترابیفرد، امام جمعه موقت تهران در این همایش گفت: فردی که قرضالحسنه پرداخت میکند، در حقیقت با خداوند معامله کرده است. در حالی که پرداخت ربوی به منزله جنگ با خداست.
وی ادامه داد: بانک مرکزی با نگرش انتقادی به صندوقهای قرضالحسنه نتوانسته است زمینه رشد و توسعه آنها را فراهم کند.
ابوترابی گفت: اکنون افراد با شرمساری برای دریافت وامی معادل ۱۰ میلیون تومان جهت تأمین حداقلهای زندگی به ما مراجعه میکنند.
امام جمعه موقت تهران اظهار کرد: اگر به دنبال احیای فرهنگ قرضالحسنه هستیم، چارهای جز مدیریت و کنترل تورم نداریم. خوشبختانه پزشکیان تنها فردی بود که در مناظرات وعدههای مالی بیاساس نداد.
انتهای پیام/