دانشگاه علمی- کاربردی و اتاق بازرگانی ارومیه برای ایجاد دانشگاه بازرگانی و کارآفرینی تفاهم کردند.
به گزارش خبرنگار نای قلم، تفاهم اولیه برای ایجاد دانشگاه بازرگانی و کارآفرینی به منظور تربیت و توانمندسازی علمی و عملی نيروی انسانی مورد نياز واحدهای صنعتی، معدنی، تجاری و كشاورزی، ترویج فرهنگ کارآفرینی و برگزاری رویدادهای استارتاپی و اجرای فعالیتهای آموزشی و کارآفرینی مشترک، در دیدار رییس دانشگاه جامع علمی- کاربردی آذربایجان غربی با رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه حاصل شد.
در دیدار دکتر سهراب عبدالله زاده با قاسم کریمی، تفاهمات اولیه به منظور ایجاد و گسترش و همکاریهای آموزشی- پژوهشی و همچنین اجرای فعالیتهای آموزشی و کارآفرینی در قالب دانشگاه بازرگانی مابین این دانشگاه و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه میان مدیریت دو مجموعه انجام شد.
در ابتدا این دیدار سهراب عبدالله زاده رییس دانشگاه علمی و کاربردی استان با اشاره به ورود بخش خصوصی به موضوع مهارت آفرینی گفت: توسعه اقتصاد آموزشی، تقویت و توسعه مهارت آفرینی قطعا در رشد شاخصه های آذربایجان غربی برای جبران عقب ماندگی های گذشته با ورود بزرگترین تشکل بخش خصوصی استان مفید فایده خواهد بود.
وی با اشاره به قدمت اتاق بازرگانی به عنوان تشکل واقعی بخش خصوصی گفت: ورود یک تشکل استخوان دار و قوی به بحث آموزش کاردان و کارشناسان واقعی در امر کارآفرینی و اشتغال زایی باعث پرورش مدیران قوی برای بخش خصوصی استان شده که دارای دانش و علم مدیرت خواهند بود.
قاسم کریمی رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه نیز با اشاره عمل به برنامه ها به دور از وعده سازی را یکی از ارکان اصلی اتاق دانسته و اظهار داشت: اتاق بازرگانی بعنوان پارلمان بخش خصوصی با بازگشت به رسالت اصلی خود که پرورش نيروی انسانی مورد نياز واحدهای صنعتی، معدنی، تجاری و كشاورزی است با ايجاد دانشگاه كاربردی و با طرح تحصيل با تضمين اشتغال کمبود نیروی انسانی متخصص را جبران کند.
وی افزود: آموزش تحلیل بازار و توسعه موقعیت های سرمایه گذاری، استفاده صحیح از اطلاعات و شبکه سازی میان بخش های مختلف صنعتی و اقتصادی با هدف دادن صلاحیت حرفه ای برای افراد بدور از مدرک گرایی قطعا در توسعه آذربایجان غربی مهم خواهد بود.
اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک، تربیت نیروی انسانی متخصص، برگزاری رویدادهای شتاب (استارتآپی)، برگزاری سمینارها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت، همکاری مشترک در برگزاری نمایشگاه های تخصصی و عمومی، تدوین و تالیف کتب، اسناد و مدارک علمی و تبادل آنها، برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت به منظور ارتقاء توان علمی کارشناسان و محققین، تبادل منابع آموزشی مناسب، استفاده مشترک از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی و تجهیزات آموزشی، انجام بازدیدهای متقابل علمی، برای طرفین و استفاده مشترک از فضاهای آموزشی از مفاد این دیدار بود.
انتهای پیام/