فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: هر رسانه یک لشکر، تیپ و گردان است و میتواند سرافرازانه در مقابل لشکر شیطان، تار و پود و هستی آن را از بین ببرد.
به گزارش خبرنگار نای قلم، سردار سرتیپ دوم حبیب شهسواری امروز در اختتامیه جشنواره ابوذر اظهار کرد: هیچ جنگی را در دنیا نمیتوان بدون مبحث فرهنگی و رسانهای مدیریت کرد. این تئوری که فرهنگها، جنگها را ایجاد میکنند قابل قبول نیست بلکه این فرهنگها هستند که میتوانند پایان نقطه جنگها قرار گیرند.
به گفته فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی، در طول تاریخ انسانها در جنگ سخت، نبرد هوشمندانه و نبرد میدانی با دشمن همواره به یک پیوستگی فرهنگی نیازمند بوده و این تداوم دارد.
وی در عصر حاضر نقش رسانهها را بینظیر دانسته و مصداق عینی آن را نقش نقشبازان شیاطین جبهه رذالت در ایام فتنه و اغتشاشات عنوان کرد.
شهسوار در عین حال تاکید کرد که امروزه نقش و رسالت رسانه در بحث جهاد تبیین بسیار مهم و تعیینکننده است، جنگ امروز ما با دشمن جنگ روایت، جنگ رسانه و جنگ ادراکی است و راه پیروزی بر دشمن در این جنگ، جهاد تبیین است.
او سپس اذعان کرد که اگر جنگ شناختی و روایتی دشمن در تصویرسازی مجهول و مجعول علیه دستاوردهای نظام است، ما نیز باید بر جهاد تبیین اهتمام ویژه داشته باشیم و روایت اول را برای مردم بازگو کنیم چراکه اگر از روایت اول غفلت کنیم روایتهای جعلی را دیگران نشان خواهند داد.
شهسواری با بیان اینکه اصلیترین جهاد تبیین را حضرت زینب در نفس معنا و عمل برای عالمان معنا کرد، متذکر شد: این درحالیست که در دوران دفاع مقدس نتوانستیم از رسانهها بهره وافی ببریم، چه بسا اگر رسانهها هشت سال دفاع مقدس را حقیقیتر و عینیتر برای مردم متبلور میکردیم و این گنج بینظیر را در اختیار جوانان قرار میدادیم رسانههای شیاطین صفت امروز جوانان ما را اینگونه نمیربودند.
او سپس به جشنواره ابوذر اشاره کرد و ایجاد جبهه رسانه انقلاب اسلامی و جریانسازی رسانهای و فرهنگی را از شاخصهای این جشنواره برشمرد که میتواند برای جامعه یک حرکت فرهنگی رو به جلو و بنیهافزایی باشد.
شهسواری حضرت ابوذر را نماد صداقت، راستگویی و نماد نمایاندن حقایق به دور از اغراق و افراط عنوان کرد و افزود: این جشنواره نیز به همین دلیل به نام حضرت ابوذر نامگذاری شده و باید رسانهها در مقابل دشمنان بر بیان حقایق و تبیین آنها تاکید کنند.
او اختتامیه جشنواره ابوذر را یک مانیفست و یک افق برای حرکت با سرعت خوب و ارزشمند برای رسیدن به ایستگاهی دیگر و پیشبرد اهداف نظام عنوان کرد و گفت: اختتامیه هر جشنوارهای یعنی تجمیع همه اقداماتی که در یک سال یا در یک دوره محقق شده است و آغازی است برای یک راه و مسیر طولانی که باید طی کنیم.
شهسواری ۲۲ بهمن را یک بیعت مجدد و یک بعثت دیگری دانست که خداوند به ملت بزرگ ایران ارزانی داشته است، افزود: امسال نیز شور مردم با شعور آنها همراه شد و شعور ملت ایران با حضور در صحنه توسط آنها متجلی شد و در این راستا امام خمینی(ره) در وصیتنامه عبادی سیاسی خویش مردم ایران را برتر از مردم صدر اسلام و مردم زمان امام علی(ع) و امام حسین(ع) معرفی کرد که با همه ناملایمتیها و مشکلات معیشتی، مردم شعور خود را در صحنه به نمایش گذاشتند.
وی تصریح کرد: مردم پای انقلاب هستند و با همه سختیها و فشارها و جوسازیهای رسانهای معاندان بار دیگر آمدند و حماسهای دیگر خلق کردند و امپراطوری رسانهها در قبال این حضور پرشور سکوتی مرگبار داشتند.
این آیین با حضور خبرنگاران و فعالان رسانهای، حجت الاسلام سید سلمان ذاکر نمایندگان مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، نوروزی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی و جمعی از مدیران کل برخی دستگاههای اجرایی برگزار شد.
جشنواره رسانهای ابوذر هر سال در ۲ بخش استانی و کشوری برگزار میشود و امسال چهارمین دوره آن در آذربایجان غربی و هشتیمن دوره کشوری است.
کد خبرنگار: 983127
انتهای پیام/